Myyjiä, Vantaan alue (15-25 h/vko)
Lidl Suomi Ky

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Pidätkö tasaisena toistuvasta työstä? 
Haluatko ansaita vain työehtosopimuspalkkaa? 
Haluatko nököttää paikallasi päivät pitkät? 
 
Jos vastasit kyllä, voi harmi, tämä ilmoitus ei sitten ole sinulle. Voit poistua! 
 
Te muut: Lidl on kaupanalan inspiroiva häirikkö, joka ei epäile tehdä asioita hieman eri tavalla. Olet varmaan vieraillut joskus meidän myymälässämme, sehän on ylpeästi erilainen, ihan niinkuin meidän henkilökuntammekin ja nyt etsimme uusia myyjiä täydentämään porukkaamme. 

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 

Tekijän asennetta, iloa ja hyvää (tai huonoa) huumoria. Ja se olikin sitten siinä. Asiakaspalvelukokemus on plussaa, mutta kaiken voi opettaa. Paitsi sitä kuuluisaa asennetta. 

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

Me tykkäämme kyllä puhua, hymyillä ja palvella, mutta turhat korulauseet nostavat meillä karvat pystyyn. Tässä siis muutama kylmä fakta meidän henkilökunnastamme: 

 

  • Käytämme yli 2,5 miljoonaa euroa vuodessa henkilöstömme kouluttamiseen

  • Maksamme alan keskiarvoa korkeampaa palkkaa 

  • Tarjoamme työtunteja sopimuksen mukaan keskimäärin 15-25 h/vko 

 

Lidliläiset ovat lidliläisiä. Eli meillä töissä, meidän eduilla ja työsopimuksilla. Joustavuus ja turvallisuus eivät sulje toisiaan pois. 

 

 

 Tule työkaveriksemme!

Etsimme työkavereita Isomyyrin, Kaivokselan, Koivukylän, Tammiston ja Vantaanportin myymälöihin. Mikä Lidl sopisi parhaiten sinulle? 

 

Muut lidliläiset ovat huikeita tyyppejä, ihan kuten sinäkin. Välillä voi olla rankkoja hetkiä, ei me sitä kiistetä. Mutta ketään ei jätetä ja vitsejä viljellään. Laita hakemus tulemaan, jutellaan pian lisää! 

 

Rekrytointiprosessi

Rekrytoinnin esikarsinnassa hyödynnetään videohaastattelua. Käsittelemme hakemuksia ja lähetämme mahdollisia videohaastattelukutsuja jo hakuaikana. Muistathan siis seurailla sähköpostiasi! 

 

Ilmoittelemme prosessin etenemisestä kaikille hakemuksensa jättäneille hakijoille viimeistään kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä. 

 

Me täällä jo odotellaan uusia työkavereita, laita hakemusta tulemaan! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot