Myyjiä uuteen Telia DOT -tiimiin
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020


Etsimme nyt rohkeaa ja innostunutta myyjää Telia Dot-tiimiin!


Mietitkö mistä saisit arvokasta työkokemusta myynnin ja asiakaskokemusten parista? Motivoidutko siitä, kun pystyt vaikuttamaan itse siihen miten paljon tienaat?

Rakennamme uutta Telia Dot -myyntitiimiä Helsingissä! Etsimme Telia Dot -myyntitiimiin reipasta ja tavoitteellista henkilöä, joka innostuu aktiivisesta myyntityöstä ihmisten parissa!

MYYNTI TELIA DOT -TIIMISSÄ

Telialla on Suomen paras asiakastyytyväisyys ja uuden aikakauden Telia Dot on yksi syy tähän. Telia Dot on siis huippuluokan liittymä, jossa asiakas maksaa vain siitä mitä käyttää. Sinun tehtäväsi on vastata Telia Dotin myynnistä, jota myyntitiimissä tehdään aktiivisesti asiakkaita kohdaten. Myyntiä tehdään asiakasvirroissa: kauppakeskuksissa, toreilla, tapahtumissa, eli siis siellä missä asiakkaat jo valmiiksi ovat.

Sinulta odotamme uskallusta ottaa vastuuta ja tehdä asioita rohkeasti. Sovit myyntitiimiimme erinomaisesti, kun olet 100%:sella asenteella mukana. Odotamme, että sinulla on hyvällä tavalla kilpailuhenkeä ja motivoidut uusista asiakaskontakteista, sekä myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Myyntitavoitteiden saavuttamisesta me palkitsemme sinut erityisen hyvillä lisäansiolla!

Tämä tehtävä on myös panostus tulevaisuuteesi, sillä koulutamme sinut myynnin huippuosaajaksi ja asiakaskohtaamisen ammattilaiseksi. Nämä ovat arvokkaita taitoja, tavoittelit tulevaisuutesi osalta sitten mitä tahansa.

Haemme työntekijöitä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit tehdä joustavasti vuoroja tilanteesi mukaan, 20-40h/vko. Sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen yhteyteen. 

HAKU KÄYNNISSÄ

Olen Riku Rainmakerilta ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana. Ole yhteydessä Whatsappin kautta tai soittamalla minulle numeroon 040 714 7994.

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”.

Tehtävän perustiedot

Paikkakunta: Helsinki
Työaika: Kokoaikainen
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: 10 € / h + myynnin mukaan maksettava provisio

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot