(Poistunut julkaisusta)

MYYJIÄ uuteen palvelumyymälään Vantaalle
Suomen Akut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

SUOMEN AKUT AVAA uuden PALVELUMYYMÄLÄN 3.9. Vantaalle Puutarhatielle

Suomen Akut Oy on kotimainen, vuonna 1958 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut akkujen, paristojen sekä niiden oheislaitteiden maahantuontiin ja kauppaan. Meillä on palvelumyymälät Jyväskylässä, Kuopiossa, Savonlinnassa sekä Rovaniemellä ja palveluksessamme on 13 työntekijää. Valikoimissamme on yli 6000 tuotetta. Verkkokauppamme palvelee osoitteessa: www.suomenakut.fi

HAEMME 2 MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ

Etsimme nyt positiivisia, motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä myymälätyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Vantaan uuteen palvelumyymäläämme.

Etsimiemme henkilöiden työtehtäviin kuuluvat tehtävät palvelumyymälässä kuten asiakkaiden palveleminen, akkujen, paristojen sekä oheislaitteiden myynti ja asennus, sekä myymälän ylläpito eli myyntituotteiden, hyllyjen ja myymälätilan siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen.

Odotamme halua ja kykyä sitoutua yrityksen tavoitteisiin ja kantaa vastuuta niiden saavuttamisesta yhtenä nuorekkaan tiimimme jäsenenä. Meille on tärkeää, että todella nautit asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta.

Oletko se SINÄ?

Aikaisempi tuotetuntemus akuista ja paristoista ei ole vaatimus, kunhan olet helposti uusia asioita omaksuva, oma-aloitteinen henkilö, joka haluaa osallistua aktiivisesti myymälän ja sen myyntitiimin kehittämiseen. Huomioithan, että kokemuksesi perusteella ja sen karttuessa, sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä yhä vaativampiin tehtäviin yrityksessä.

Arvostamme kaupan alan koulutusta ja/tai kokemusta myyntityöstä, myymälätyöskentelystä tai asiakaspalvelutöistä. Kiinnostus tekniikasta ja akkualasta katsotaan eduksi. Työhön kuuluu viikon perehdytys Suomen Akkujen Rovaniemen toimipisteessä.

Sinulle on tarjolla vakituinen kokopäivätyö kehittyvässä kasvuyrityksessä, nuorekkaassa ja energisessä tiimissä mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Avoimia paikkoja on kaksi kappaletta.

Käytämme rekrytoinnissa apuna rekrytointikonsulttia.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@koivurantahenrik.com 22.7.2018 mennessä. Kerro, miksi juuri Sinä olisit sopiva vahvistus Suomen Akkujen myyntitiimiin. Kirjoita sähköpostin aihekenttään teksti ”Suomen Akut - Vantaa”.

Lisätietoja antaa Henrik Koivuranta, p. 044 975 0694. Tiedustelut arkisin klo 16.15 - 21.00 ja viikonloppuisin klo 12.00 - 18.00.

Tervetuloa Suomen Akkujen huippujengiin!

www.suomenakut.fi