Myyjiä teollisten elintarvikkeiden tiimiin, Food Market Herkku, Itäkeskus, Helsinki, HOK-Elanto
HOK-Elanto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Food Market Herkku on Suomen ensimmäinen Food Market, ruokakeidas, jossa hyvää ruokaa ja puhtaita raaka-aineita rakastetaan. Herkun inspiraationa toimi suurkaupunkien kauppahallit, katuruoka ja uusimmat ruokatrendit. Meitä herkkulaisia yhdistää intohimo ruokaan. Kun työtä tehdään sydämellä, se näkyy palvelussa. www.foodmarketherkku.fi

Haemme myyjiä teollisten elintarvikkeiden tiimiin Itäkeskuksen Food Market Herkkuun!

Millaisesta työstä on kyse?

Food Market Herkut ovat upeita herkkukauppoja runsaine palvelutiskeineen, joista löytyy paljon monipuolisia myyjän tehtäviä. Etsimme tällä hetkellä myyjiä jotka haluavat tehdä monipuolisesti erilaisia tehtäviä Herkussa. Haemme työntekijöitä teollisten elintarvikkeiden tiimiin. Työskentelet myös hevi- osastolla sekä kassalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Sopimustunnit 30-37,5/vko. Työsuhdemuoto: Vakituinen.

Arvostamme myös osaamista molemmista kotimaisista kielistä ja englannista, jotta voimme tarjota mahdollisimman laadukasta palvelua laajalle asiakaskunnallemme.

Mitä toivoisimme sinulta?

Toivomme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun. Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työskentelystä teollisten elintarvikkeiden ja hevi tuoteryhmien parissa.

Toivomme myös, että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitamme työpanoksellasi joustavasti vaihtelevissa vuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina. Myymälä on avoinna ma-pe klo 10-21, la klo 10-19 ja su klo 12-18.

Me teemme työtämme koko sydämellä, toivottavasti sinäkin!

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Joustavan ja iloisen työporukan lisäksi olemme varma ja luotettava työnantaja. Pidämme työntekijöistämme huolta mm. tarjoamalla kattavat työterveyspalvelut. Tarjoamalla etuja myös liikunta- ja hyvinvointipalveluihin ja luonnollisesti HOK-Elannon laajat ja kattavat henkilökuntaedut ovat käytössäsi. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1600 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3-25 prosenttia. Food Market Herkusta ja koko HOK-Elanto -konsernista löytyy myös paljon uusia uramahdollisuuksia, jos jonain päivänä kaipaat vaihtelua ja haluat kehittyä työssäsi.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30h tai 37,5h/vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Food Market Herkku-ketjuun. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian viimeistään hakuajan päätyttyä. Tarkkaile sähköpostiasi!

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot