(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Telian uuteen elokuussa avattavaan Telesales yksikköön Lahteen
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018
Nyt Sinulla on mahdollisuus työskennellä hyvien kulkuyhteyksien varrella Lahden keskustassa matkakeskuksen vieressä tai siirtyä myöhemmin ikuisen auringon rannikolle Espanjaan. Valinta on Sinun!
Oletko sinä yksi myyjämme Telian Telesales tiimissämme? Tehtävässä myyt tuotteita, kuten kodin laajakaistayhteyksiä ja TV:n sisältöpalveluita operaattorin kattavasta tuotevalikoimasta suomalaisille asiakkaille. Tuotteet ovat huippuluokkaa ja tarpeellisia jokaiselle - vai miten itse selviytyisit elämässäsi ilman nettiyhteyttä?


Edellytämme sinulta

Sinulla on halu menestyä ja tavoitteet motivoivat sinua antamaan parastasi. Olet sinnikäs, etkä pelkää tarttua luuriin yhä uudelleen. Olet sanavalmis ja neuvottelet luontevasti erilaisten ihmisten kanssa. Asenteesi on vahvin valttisi, jonka turvin ylläpidät omalta osaltasi tiimin kilpailuhenkistä, mutta rentoa ja optimistista ilmapiiriä. Puhut hyvää suomen kieltä ja sinua on miellyttävä kuunnella. Osaat hyödyntää tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi.


Tarjoamme sinulle

Paikan kasvuhakuisessa edelläkävijäyrityksessä. Tueksesi arkeen saat mukavat ja osaavat tiimikaverit, kannustavan esimiehen, hyvät työvälineet, erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet.
Toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen työsuhteen. Työaika voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.
ICT-alan työehtosopimuksen mukaisen palkan ja kannustavan bonusmallin. Mitään myyntikattoa ei ole, joten pääset itse vaikuttamaan ansiotasoosi.


Arvostamme

Englannin- ja ruotsinkielentaitoa


Kiinnostuitko?

Ole nopea! Työntekijävalintoja tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mira Oksanen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy Kirkkokatu 6 15140 LAHTI
020 7206 403
mira.oksanen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi