(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Telian Pop-up/messutiimiin
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Haluatko ottaa uuden askeleen omalla urallasi, haluatko kehittyä työssäsi Suomen parhaiden myyjien kanssa? Mikäli vastasit edeltäviin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme henkilö Telian Pop-up/messukonseptiin.

Telian Pop-up on konsepti, joka jalkautuu päivittäin eri paikkoihin kohtaamaan ihmisiä. Vaikutamme myös kaikilla suurimmilla messuilla ympäri Suomea, joten täällä ei onnistuminen ainakaan myyntipaikasta jää koskaan kiinni.

Hae meille jos:

Aikaisempi kokemus myyntialalta sekä näytöt tuloksellisesta myynnistä on eduksi tehtävässä, mutta tärkeämpänä pidämme asennettasi sekä halua menestyä työssä. Olet loistava tiimipelaaja joka pystyy myös itsenäiseen työhön. Haluat kehittyä myyjänä entisestään ja ottaa seuraavan stepin omalla urallasi parhaiden myyjien joukossa.

Me tarjoamme sinulle:

Loistavan tiimin, jossa jokainen tahtoo saavuttaa sen mitä muut ei usko mahdolliseksi. Jatkuvaa valmennusta, joka vie sinua kohti taas seuraavaa steppiä urallasi. Hyvän mahdollisuuden tuloksentekoon parhailla myyntipaikoilla sekä motivoivan palkkamallin.

Lisätietoja työstä voit halutessasi kysyä myös suoraan Team Manager Jani Torpalta puh. 0445455338 tai sähköpostilla jani.torppa@teliacompany.com

Haemme myyjiä vakituiseen työsuhteeseen ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Laita asenteesi peliin ja hae rohkeasti tehtävää mahdollisimman pian!