(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Telian Pop-Up myyntitiimiin
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Haemme uusia myyjiä Telian Pop-Up myyntitiimiin. Myyntitiimi jalkautuu parhaille kauppapaikoille päivittäin Uudenmaan alueelle sekä muualle Suomeen.

Myytävät päätuotteet ovat Telian liittymät ja Liiga-passit sekä laitteet. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden aktiivinen kontaktointi ja kohtaaminen Pop-Up-myyntipisteillä. Omalla aktiivisuudella ja reippaudella takaat menestyksen tässä tehtävässä!

Sinulta odotamme uskallusta ottaa vastuuta ja tarttua työhön rohkeasti! Me tuemme ja autamme sinua alkuun, jotta saat parhaan mahdollisen startin myyntiurallasi. Odotamme, että sinulle on luontevaa kohdata uusia ihmisiä ja haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttö mahdollisuuus katsotaan eduksi.

Vaikka haluat menestyä yksilönä niin toimit tiimipelaajana, jossa tuetaan ja autetaan kaveria. Haluat kasvaa myynnin huippuosaajaksi ja sytyt tavoitteellisesta myyntityöstä. Me haluamme olla mukana auttamassa sinua työurallasi eteenpäin ja kasvamaan myynnin parissa sekä tarjota myös mahdollisuuksia edetä urallasi.

Mikäli olet huippuasenteella varustettu henkilö ja olet valmis antamaan itsestäsi 110% ja haluat menestyä myynnin parissa, niin olet oikeassa paikassa! Haemme useampaa timanttista myyjää ja täytämme paikat mahdollisimman pian. Hae siis pian mukaan!

Lisätietoja työmahdollisuudesta voit tiedustella puhelimitse tai Whatsapp viestin välityksellä Telian Team Manager Kasperi Leino puh. 0405168717 tai Baronalta Suvi Ikonen 0503112330.

MUUTAMA FAKTA TYÖPAIKASTA

Koulutus ja työkokemus: Asenne ratkaisee!

Työnkesto ja aloitus: Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan ja tarjolla on vakituinen työ, mutta mahdollisuus työllistyä myös määräajaksi

Työaika: n. 20-30h/vko. Työvuoroja tehdään kaikkina viikonpäivinä päivisin-, iltaisin ja viikonloppuisin.

Palkka: 11,12 €/h + kaupanalan työehtosopimuksen mukaiset ilta- ja viikonloppulisät sekä myynnin mukaan maksettava provisio. Keskskiansiot meidän myyjillä on 18-34€/h. Se miten paljon tienaat on sinusta itsestäsi kiinni!