(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Telialle
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Haemme uusia myyjiä myyntipisteelle. Myytävät päätuotteet ovat Telian liittymät ja Liiga-passit sekä laitteet. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden aktiivinen kontaktointi ja kohtaaminen Telian Express-myyntipisteillä. Sinulla on mahdollisuus päästä myyntisi ja osaamisesi kehittyessä mukaan liikkuvaan messumyyntitiimiin sekä talonyhtiön asukasiltoihin. Omalla aktiivisuudella ja reippaudella takaat menestyksen tässä tehtävässä!

Sinulta odotamme uskallusta ottaa vastuuta ja tarttua työhön rohkeasti! Me tuemme ja autamme sinua alkuun, jotta saat parhaan mahdollisen startin myyntiurallasi. Odotamme, että sinulle on luontevaa kohdata uusia ihmisiä ja haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet. Joustavuus ja liikkuminen eri myyntipisteiden välillä katsotaan eduksi.

Haluat kasvaa myynnin huippuosaajaksi ja sytyt tavoitteellisesta myyntityöstä. Me haluamme olla mukana auttamassa sinua työurallasi eteenpäin ja kasvamaan myynnin parissa sekä tarjota myös mahdollisuuksia edetä urallasi.

Mikäli olet huippuasenteella varustettu henkilö joka on valmis antamaan itsestään 110% ja haluat menestyä myynnin parissa, niin olet oikeassa paikassa!! Hae siis pian mukaan! Työvuoroja tehdään kauppakeskusten aukioloaikojen mukaan päivisin-, iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoja työmahdollisuudesta voit tiedustella Baronalta Lotta Suikkari puh. 050 470 8331.

MUUTAMA FAKTA:

Koulutus ja työkokemus: Asenne ratkaisee! Etsimme huipputyyppejä ja koulutamme heidät!

Työnkesto ja aloitus: Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan ja tarjolla on vakituinen työ, mutta mahdollisuus työllistyä myös määräajaksi.

Työaika: n. 20-30h/vko

Palkka: 11,12 €/h + omista myynneistä maksettavat myyntiprovisiot

Keskiansiot meidän myyjillä on 18-34€/h. Se miten paljon tienaat on sinusta itsestäsi kiinni!