(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Telialle
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Kiinnostaako myyntityö ihmisten parissa? Nautitko uusista asiakaskontakteista, asiakkaiden vakuuttamisesta ja kauppojen klousaamisesta? Haluatko päästä reipashenkiseen ja kilpailuhenkiseen työyhteisöön? Tässä on mahdollisuutesi!

Haemme uusia myyjiä Pääkaupunkiseudun alueelle (Espoo, Helsinki ja Vantaa), jossa työskentelet moderneilla myyntipisteillä kauppakeskuksissa. Tehtävässäsi lähestyt rohkeasti asiakkaita ja autat myös myyntipisteelle tulevia asiakkaita heidän asioissaan. Työtehtäviisi kuuluvat Telian tuotteiden-, ja palveluiden sekä johtavien laitevalmistajien mielenkiintoisten tuotteiden aktiivinen myynti.

Mikäli cv:stä ei löydy aikaisempaan näyttöä myynnin tekemisestä, niin älä lannistu. Ennen kaikkea haemme aktiivisia, sosiaalisia ja menestysnälkäisiä myynnin tekijöitä. Kun sinulta löytyy kilpailuhenkistä positiivista asennetta sekä rohkeutta ja halua kehittyä myynnin uralla niin ollaan jo vahvoilla. Meiltä saat työsuhteen alussa koulutuksen, jonka avulla pääset työssä vauhtiin. Jo kokemusta omaaville myyntialan osaajille meillä on tarjolla hieno mahdollisuus päästä tekemään myyntiä Pop-up konseptissa huippumyyjien kanssa, jossa pääset kohtaamaan asiakkaat vilkkailla kauppapaikoilla.

Eli jos tarjoat meille:

Aktiivista ja rohkeaa otetta myyntiin

Hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivisuutta

Kilpailuhenkisyyttä sekä aitoa halua tehdä tavoitteellista myyntityötä

Palavaa halua oppia, menestyä ja kehittyä työssäsi.

Niin me tarjoamme sinulle:

Perehdytyksen tehtävään sekä reipashenkisen myyntitiimin tuen

Mahdollisuudet kehittyä Tele-alan myynnin asiantuntijaksi ja edetä urallasi

Palkkamallin, jossa pääset itse vaikuttamaan ansiotasoosi: Tuntipalkka + provisiot

Vakituisen työsuhteen

Työvuoroja tehdään kauppakeskusten aukioloaikojen mukaan päivisin-, iltaisin ja viikonloppuisin. Haluamme auttaa sinua menestymään yhdessä tiimimme kanssa. Ole rohkeasti yhteydessä ja hae tehtävää mahdollisimman pian.