(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Telialle Vantaalle
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme uusia myyjiä Vantaalle, jossa työskentelet moderneilla myyntipisteillä kauppakeskuksissa (Myyrmäki, Tammisto ja Jumbo). Myytävät päätuotteet ovat Telian liittymät ja Liiga-passit sekä laitteet. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden aktiivinen kontaktointi ja kohtaaminen Telian Express-myyntipisteillä. Omalla aktiivisuudella ja reippaudella takaat menestyksen tässä tehtävässä!

Sinulta odotamme uskallusta ottaa vastuuta ja tarttua työhön rohkeasti! Me tuemme ja autamme sinua alkuun, jotta saat parhaan mahdollisen startin myyntiurallasi. Odotamme, että sinulle on luontevaa kohdata uusia ihmisiä ja haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet. Joustavuus ja liikkuminen eri myyntipisteiden välillä katsotaan eduksi.

Vaikka haluat menestyä yksilönä niin toimit tiimipelaajana, jossa tuetaan ja autetaan kaveria. Haluat kasvaa myynnin huippuosaajaksi ja sytyt tavoitteellisesta myyntityöstä. Me haluamme olla mukana auttamassa sinua työurallasi eteenpäin ja kasvamaan myynnin parissa sekä tarjota myös mahdollisuuksia edetä urallasi.

Mikäli olet huippuasenteella varustettu henkilö joka on valmis antamaan itsestään 110% ja haluat menestyä myynnin parissa, niin olet oikeassa paikassa! Haemme useampaa työntekijää Vantaalle ja täytämme paikat mahdollisimman pian. Hae siis pian mukaan! Työvuoroja tehdään kauppakeskusten aukioloaikojen mukaan päivisin-, iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoja työmahdollisuudesta voit tiedustella puhelimitse tai Whatsapp viestillä Telian Team Manager Viljami Alho p.0401612884 tai Baronalta Suvi Ikonen 0503112330.

MUUTAMA FAKTA:

Koulutus ja työkokemus: Asenne ratkaisee! Etsimme huipputyyppejä ja koulutamme heidät!

Työnkesto ja aloitus: Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan ja tarjolla on vakituinen työ, mutta mahdollisuus työllistyä myös määräajaksi

Työaika: n. 20-30h/vko

Palkka: 11,12 €/h + kaupanalan työehtosopimuksen mukaiset ilta- ja viikonloppulisät sekä myynnin mukaan maksettava provisio. Keskiansiot meidän myyjillä on 17-34€/h. Se miten paljon tienaat on sinusta itsestäsi kiinni!