(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Telialle, pääkaupunkiseutu
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haluatko tehdä uuden aluevaltauksen urallasi? Etsimme tiimeihimme Telia myyntipisteille uusia myyjiä – ja juuri sinun vahvuuksistasi ja työhistoriastasi voi olla tässä työssä hyötyä. Myyntipisteellä työskennellessä asenne ratkaisee! Otatko haasteen vastaan?

Tervetuloa pysähtymään ihmisten äärelle heidän arjessaan. Haluamme nimittäin luoda Telian asiakkaille mieleenpainuvia ja arvostavia asiakaskokemuksia.

Parhaimmillaan työpäiväsi ovatkin täynnä mukavia ja merkityksellisiäkin kohtaamisia. Pääset tekemään modernia myyntityötä – keskustelemaan asiakkaiden kanssa ja löytämään juuri heille sopivan ratkaisun. Samalla voit haastaa itsesi.

Telian tuotteiden avulla tuhannet ihmiset nauttivat sujuvasta arjesta ja pitävät yhteyttä läheisiinsä. Telia onkin Euroopan tunnetuimpia brändejä ja sen palvelut ovat edelläkävijöitä alallaan: saat siis myytäväksesi laadukkaita tuotteita. Telian myyntipisteillä myynti ei suinkaan rajoitu liittymiin. Pääset myymään Telian laadukkaita tuotteita ja palveluita, kuten liigaa ja Telia TV:tä sekä uusimpia laitteita

Saat meiltä:

• Vakituisen työsuhteen.

• Hyvän palkan. Osaavien myyjien keskiansiot tehtävässä ovat noin 25-30e/h (pohja 11,12e/h + myyntiprovisiot)

• Kattavan kahden viikon perehdytyksen, joka pitää sisällään henkilökohtaisen mentorin.

• Jatkuvaa myyntikoulutusta ja loistavat etenemismahdollisuudet.

• Mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti.

Jos olet aiemmin miettinyt, olisiko sinusta myyjäksi, nyt on hyvä hetki kokeilla! Katso alta, mitkä ominaisuudet auttavat työssä:

• Tunneäly ja sosiaaliset taidot

Telialla asiakkaita palvellaan lämminhenkisesti ja tilannetajun kera. Voit omalla työlläsi lisätä ihmisten tunnetta siitä, että he ovat tulleet kuulluksi ja helpotamme heidän elämäänsä hyvillä ratkaisuilla.

• Tiimitaidot

Jos olet aiemmissa työtehtävissäsi tai harrastuksissasi tottunut työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa, on siitä varmasti apua. Myyntityö on hauskinta porukassa, josta saa energiaa ja sparrausta. Siksi meilläkin panostetaan tiimiin ja valmentavaan johtamiseen.

• Itsevarmuus ja kyky kääriä hihat. Myyjällä on hyvä olla sopivasti hätkähtämätöntä mutkattomuutta pärjätäkseen nopeissa kommunikointitilanteissa. Ja kuten kaikissa töissä, on oma-aloitteisuus valtti.

• Tavoitteellisuus.

Mikä sinua motivoi? Autamme sinua asettamaan tavoitteita ja pääsemään niihin.

Hae samantien, sillä solmimme soppareita välillä rivakastikin tai kysy vielä lisää. Toivottavasti saamme sinut tiimiimme!

Lisää tietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Lotta Suikkari lotta.suikkari@barona.fi