(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Telialle pääkaupunkiseudulle
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Meillä Telialla pääset tekemään kauppaa ja kehittymään kannustavassa myyntitiimissä toimialan parhaiden tuotteiden kera!

Oletko sinä seuraava tähtimyyjä? Lue Miikan tarina alla olevan linkin kautta, insipiroidu ja hae mukaan timanttiseen porukkaan!

https://careers.barona.fi/uravinkit/miika-pollari-on-standimyynnin-kirkkainta-karkea/

Haemme ensisijaisesti uusia myyjiä Pääkaupunkiseudun alueelle (Vantaa, Espoo ja Helsinki). Työskentelet moderneilla myyntipisteillä ja lähestyt rohkeasti asiakkaita ja autat myös myyntipisteelle tulevia asiakkaita heidän asioissaan. Työtehtäviisi kuuluvat Telian palveluiden sekä johtavien laitevalmistajien mielenkiintoisten tuotteiden aktiivinen myynti.

Alan osaajille meillä on tarjolla hieno mahdollisuus päästä tekemään myyntiä Pop-up konseptissa huippumyyjien kanssa, jossa pääset kohtaamaan asiakkaat vilkkailla kauppapaikoilla. Älä lannistu, mikäli cv:stä ei löydy aikaisempaan näyttöä myynnin tekemisestä. Ennen kaikkea haemme menestysnälkäisiä myynnin tekijöitä. Odotamme sinulta kilpailuhenkistä positiivista asennetta sekä rohkeutta ja halua kehittyä myynnin uralla.

Jos sinä tarjoat meille:

Aktiivista ja rohkeaa otetta myyntiin

Hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivisuutta

Kilpailuhenkisyyttä sekä aitoa halua tehdä tavoitteellista myyntityötä

Palavaa halua oppia, menestyä ja kehittyä työssäsi.

Niin me tarjoamme sinulle:

Perehdytyksen tehtävään sekä reipashenkisen myyntitiimin tuen

Mahdollisuudet kehittyä Tele-alan myynnin asiantuntijaksi ja edetä urallasi

Hyvän palkkamallin: Tuntipalkka + provisiot

Vakituisen työsuhteen

Työvuoroja tehdään vaihtelevina aikoina myös iltaisin ja viikonloppuisin. Haluamme auttaa sinua menestymään yhdessä tiimimme kanssa. Laita asenteesi peliin ja hae tehtävää mahdollisimman pian!