Myyjiä Telia tiimiin
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021
Haluaisitko kuulua isoon ja kasvavaan työporukkaan, jossa mikään päivä ei ole tylsä ja aina oppii uutta? Meidän porukkamme koostuu mahtavista tyypeistä ja nauru on olennainen osa jokaista työpäivää. Viihdymme yhdessä myös vapaa-ajalla ja meillä on oma salibandy-joukkue. Tule siis täydentämään voittavaa joukkuettamme niin työssä kuin vapaa-ajalla!

Sijaintimme Lahdessa on loistava, aivan rautatieaseman vieressä. Tilat ovat viihtyisät ja rennot ja kahviakin meiltä löytyy! Työajat ovat arkisin päivällä, joten illat ja viikonloput pysyvät vapaana.

Toimintamme kasvaessa rakennamme uutta tiimiä olemassa olevien rinnalle.
Tässä uudessa tiimissä pääset kasvamaan liittymiin erikoistuneeksi asiantuntijaksi. Työssä tehtäväsi on löytää ja myydä asiakkaalle paras mahdollinen liittymäratkaisu, mutta Telian muutkin tuotteet ovat totta kai tarjottavana.


Edellytämme sinulta

- Täysi-ikäisyyttä ja tuloksennälkäisyyttä.
- Halua kehittyä ja oppia.
- Sinnikkyyttä, sanavalmiutta ja rohkeutta tarttua puhelimeen myymään yhä uudelleen.
- Olet tiimipelaaja hyvällä ja rennolla asenteella, huumorintajustakaan ei ole haittaa!

Tarjoamme sinulle

- Hyvät työvälineet, sekä erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet.
- Mahdollisuuden suorittaa oppisopimuskoulutus työn ohessa.
- ICT-alan TES:n palkkaus, pohjapalkka 1746€/kk + bonukset onnistumisien mukaan.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus TAI liitä CV:si. Voit myös tarvittaessa jättää pelkät yhteystietosi ja liittää CV:n myöhemmin hakemukselle.

avainsanat: myynti, myyntineuvottelija, puhelinmyynti, telesales, provisio, myyntityö, puhelinmyyjä, telemarkkinointi, Telia, kuukausipalkka, Lahti, Liiga, B2C, bonus, myyjä


Yhteystiedot

Tiina Virtanen
Rekrytointikonsultti
0403549550
tiina.virtanen@staffpoint.fi
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 HELSINKI

Lisätietoja yrityksestä

Telialla on tehtävä - tuoda ihmiset lähemmäs toisiaan. Telia tarjoaa ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen Telian ydinosaamista, mutta lisäksi Telia on digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaa lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskukset, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen.

Pääset tutustumaan tietosuojaselosteeseemme tästä: www.telia.fi/tietosuoja
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot