(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Stockmannin Hulluille Päiville
Stockmann

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Huhuu! Rakastatko asiakaspalvelua ja myyntityötä? Haemme syksyn Hulluille Päiville myyjiä huippuluokan asiakaspalveluun. Tässä tehtävässä olet mukana varmistamassa, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hullut Päivät tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty! Haemme työntekijöitä tavaratalojen eri osastoille Helsingin keskustaan, Itikseen, Jumboon ja Tapiolaan.

Tämä tehtävä on oikea valinta sinulle, joka rakastat myyntityötä ja asiakaspalvelua. Palvelumyyjänä työskentelet tavaratalon myyntilattialla tärkeässä roolissa varmistamassa, että jokainen Stockmannin asiakas saa henkilökohtaista ja huomioonottavaa palvelua myös keskellä Hullujen Päivien hulinaa: lähestyt asiakkaita rohkeasti ja myyt heille upeita kokonaisuuksia laajasta valikoimasta. Paikkoja on auki useilla eri osastoilla esimerkiksi muodin ja kodintuotteiden parissa.

Sovit osaksi Hullujen Päivien huipputiimiä, mikäli olet oma-aloitteinen, myyntihenkinen ja uskallat rohkeasti ottaa kontaktia ihmisiin sekä viihdyt kiireisen kampanjan hulinassa. Huomaathan, että edellytämme kaikissa tehtävissä mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Vuoroja on tarjolla myös kampanjaviikon ulkopuolella.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.

Paikat täytetään ja haku sulkeutuu välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!