Myyjiä Stockmannin Hulluille Päiville
Stockmann

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Haemme kevään Hulluille Päiville myyjiä huippuluokan asiakaspalveluun. Työskentely Hulluilla Päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä tehtävässä olet mukana varmistamassa, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hullut Päivät tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty! Haemme työntekijöitä tavaratalon eri osastoille Helsinkiin, Itikseen, Jumboon ja Tapiolaan.

Tämä tehtävä on oikea valinta sinulle, joka rakastat myyntityötä ja asiakaspalvelua. Palvelumyyjänä työskentelet tavaratalon myyntilattialla tärkeässä roolissa varmistamassa, että jokainen Stockmannin asiakas saa henkilökohtaista ja huomioonottavaa palvelua myös keskellä Hullujen Päivien hulinaa: lähestyt asiakkaita rohkeasti ja myyt heille upeita kokonaisuuksia laajasta valikoimasta. Paikkoja on auki useilla eri osastoilla esimerkiksi muodin tai kodintuotteiden parissa.

Sovit osaksi Hullujen Päivien huipputiimiä, mikäli olet oma-aloitteinen, myyntihenkinen ja uskallat rohkeasti ottaa kontaktia ihmisiin sekä viihdyt kiireisen kampanjan hulinassa. Huomaathan, että edellytämme kaikissa tehtävissä mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Vuoroja on tarjolla myös kampanjaviikon ulkopuolella.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.

Paikat täytetään ja haku sulkeutuu välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: suomen kielen taito

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224410
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa