(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Stadium pääkaupunkiseutu
Stadium

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Sinä aktiivisesta elämästä innostuva, energinen myyjä! Nautitko myymisestä hymy huulilla? Oletko innokas oppimaan uutta myymälätyöstä ja urheilutuotteista?

Oletko myynnistä ja asiakaspalvelusta innostuva henkilö, jolla on annettavaa esimerkiksi lajiosaamiseen tai rakkaaseen harrastukseen liittyen? Etsimme asiakkaamme Stadium ja Stadium Outlet -myymälöihin motivoituneita, asiakaspalvelullisia ja kokeneita myyjiä, joilla on halu etsiä asiakkaan tarpeeseen ne sopivimmat tuotteet. Työssä pääset olemaan oma-aloitteinen, ja varmistat asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun aktiivisuudellasi ja ystävällisyydelläsi. Joukkueen kanssa opit hurjaa vauhtia uutta, mutta toivomme että sinulla on jo jonkin verran kokemusta myymälätyöstä.

Taidot ja vaatimukset:

-Kiinnostus ihmisiin ja asiakkaisiin

-Ratkaisukeskeinen ja positiivinen ajattelumalli

-Itsenäisyys, energisyys ja aktiivisuus

-Halu oppia ja kehittyä jatkuvasti

-Erinomaiset vuorovaikutustaidot

-Asiakaslähtöisyys, ystävällisyys ja palveluhenkisyys

-Yhteistyökyky ja taito jakaa omaa osaamistaan

Pääset työskentelemään koko myymälässä, toimit osana tiimiä vaihtelevissa työtehtävissä, kuten vaatteiden, kenkien ja urheilutuotteiden myyjänä, kassalla sekä tuotteiden purkamisen ja täytön parissa. Työ on monipuolinen ja vaatii herkkää pelisilmää koko joukkueelta. Työtehtävät vaihtelevat myymälöiden kesken, joten työpisteen mukaan saat kattavan perehdytyksen.

Työnantajana toimii Barona. Työ on keikkaluonteista, joten joustavalla asenteella pääset pitkälle ja voit kartuttaa tunteja ja osaamista eri myymälöissä. Työtunteja sinulle kertyy asiakkaan tarpeen mukaan, noin 5-15h/vko. Palkkaus on kaupan Tes: in mukaan.

Jos olet ikiliikkuja, niin työvuoroja sinulla on mahdollista tehdä laajemmin eri myymälöiden välillä. Työt alkavat perehdytyksellä heti joulukuun alussa, jonka jälkeen olet valmis hyppäämään Stadiumin tiimeihin mukaan.

Hae mukaan aktiiviseen joukkueeseemme ja talven nopea startti on taattu! Toimi nopeasti, sillä järjestämme haastatteluita jo hakuaikana. Laita hakemus kuitenkin viimeistään 26.11.2019. Seuraile sähköpostiasi, koska seuraavaan vaiheeseen kuuluvat videohaastattelut.