Myyjiä Stadium ja Stadium Outlet myymälöihin Seinäjoelle
Stadium Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Sinä aktiivisesta elämästä innostuva, energinen myyjä! Nautitko myymisestä hymy huulilla? Oletko innokas oppimaan uutta myymälätyöstä ja urheilutuotteista?

Oletko myynnistä ja asiakaspalvelusta innostuva henkilö, jolla on annettavaa esimerkiksi lajiosaamiseen tai rakkaaseen harrastukseen liittyen?

Etsimme asiakkaillemme Stadium ja Stadium Outlet myymälöihin Seinäjoen Ideaparkkiin motivoituneita, asiakaspalveluhenkisiä ja innokkaita myyjiä, joilla on halu etsiä asiakkaan tarpeeseen ne sopivimmat tuotteet. Työssä pääset olemaan oma-aloitteinen ja sekä pyrit varmistamaan asiakkaille parhaan mahdollisen asiakaspalvelun aktiivisuudellasi ja ystävällisyydelläsi. Joukkueen kanssa opit hurjaa vauhtia uutta, mutta eduksesi katsomme jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta myymälätyöstä.

Toivomme, että sinulta löytyy seuravia ominaisuuksia:

-Kiinnostus ihmisiin ja asiakkaisiin

-Ratkaisukeskeinen ja positiivinen ajattelumalli

-Itsenäisyys, energisyys ja aktiivisuus

-Halu oppia ja kehittyä jatkuvasti

-Erinomaiset vuorovaikutustaidot

-Asiakaslähtöisyys, ystävällisyys ja palveluhenkisyys

-Yhteistyökyky ja taito jakaa omaa osaamistaan

Pääset työskentelemään työvuorojen ja mahdollisuuksien mukaan molemmissa Ideaparkissa toimivissa myymälöissä, toimit osana tiimiä vaihtelevissa työtehtävissä, kuten vaatteiden, kenkien ja urheilutuotteiden myyjänä, kassalla sekä tuotteiden purkamisen ja täytön parissa. Työ on monipuolinen ja vaatii herkkää pelisilmää koko joukkueelta. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen.

Työnantajana toimii Barona. Työ on keikkaluonteista, vuorot painottuvat ilta- ja viikonloppu vuoroihin. Toivomme sinulta joustavaa asennetta keikkailuun. Työtunteja sinulle kertyy asiakkaan tarpeen mukaan. Palkkaus on kaupan Tes: in mukainen.

Työt alkavat perehdytyksellä sopimuksen mukaan, jonka jälkeen olet valmis hyppäämään Stadiumin tiimiin mukaan.

Hae mukaan aktiiviseen joukkueeseemme! Toimi nopeasti, sillä järjestämme haastatteluita jo hakuaikana. Laita hakemus viimeistään 13.6.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462391
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (ida-maria.pajukoski (a) barona.fi)
  • Puhelin: 04578815377
  • Sijainti: Seinäjoki