(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Scotch & Soda Pop Up -myymälään
Scotch & Soda / Maison Scotch

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Rakastatko muotia, seuraatko trendejä ja onko ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottaminen intohimosi? Jos vastasit kyllä, lue lisää ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Amsterdamista kotoisin oleva Scotch & Soda avaa Pop-Up myymälän Helsingin keskustan Stockmannille.

Scotch & Sodalla myyjät eivät ole myyjiä, vaan brändilähettiläitä ja asiakkaan henkilökohtaisia Stylistejä. Myymälän laajaan valikoimaan tulee naisten, miesten ja lasten muotia sekä asusteita. Haemme nyt muodista innostuneita myyjiä sekä vastuumyyjää määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tässä tehtävässä lähestyt omalla persoonallasi rohkeasti asiakkaita ja insiproit heitä löytämään kokonaisuuksia upeiden tuotteiden valikoimasta. Samaistut Scotch & Sodan arvoihin ja visioon, ja haluat kehittää itseäsi ja oppia uutta. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta muodin parista myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Olet ennakkoluuloton, kielitaitoinen ja palvelet asiakkaita aina suurella sydämellä hymy huulilla. Vastuumyyjänä vastaat ensiluokkaisen asiakaspalvelun lisäksi myymälän päivittäisistä asioista ja yhteydenpidosta Scotch & Sodan kanssa sujuvalla englannin- tai ruotsin kielellä.

Myymälä on auki heinäkuun alusta syyskuun loppuun. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät Baronalle määräaikaiseen työsuhteeseen, 30-37,5 h/vko. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi oheisen linkin kautta viipymättä! Vastaathan myös hakulomakkeessa olevaan videokysymykseen enintään 2 minuutin mittaisella vastauksella. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.