(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä S-ryhmän kauppoihin
Barona Pohjanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Etsimme Pietarsaaren, Uudenkaarlepyyn, Alavetelin ja Kruunupyyn alueelle keikkailevia työntekijöitä Osuuskauppa KPOn kauppoihin.

Kiinnostaako sinua ura kaupan alalla? Oletko jo kokenut konkari, joka haluaa päästä työskentelemään erilaisiin toimipisteisiin? Etsitkö töitä opintojesi tai toisen työn ohelle? Kiinnostuitko? Lue lisää tehtävästä alla.

Etsimme työntekijöitä S-ryhmän vähittäistavaramyymälöihin Pietarsaaren ja Uudenkaarlepyyn sekä Kruunupyyn ja Alavetelin alueelle. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin kaupan aukioloaikoihin, sekä päivä- että ilta-aikaan, arkisin ja viikonloppuisin. Me tarjoamme Sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti Sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin.

Ei aiempaa kokemusta kaupan alalta? Ei hätää, perehdytämme sinut työhön. Toivomme sinulta joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä innokasta ja reipasta asiakaspalveluasennetta. Jotta voit palvella kaupan asiakkaita, tarvitset työssäsi sekä suomen että ruotsin kielen taitoa. Toivomme, että olisit valmis tekemään vuoroja useissa eri myymälöissä.

Eduksi katsomme:

• Aiempi kokemus kaupan alalta/postikokemus

• Kaupanalan koulutus

• Veikkaus-osaaminen

• Hygieniapassi

• Ikärajapassi.

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!