(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä, S-market Kauhava
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

S-market Kauhava hakee MYYJIÄ

Tehtävät ovat määräaikaisia pitkäaikaisia sijaisuuksia elokuun 2021 (1.12.2020-21.8.2021) ja joulukuun 2022 loppupuolelle (25.9.2020-28.12.2022).

Tarjoamme monipuolista asiakaspalvelutyötä uudehkossa hienossa S-marketissamme, innostavan työkaveriporukan kanssa. Käytössämme ovat työvuorotoiveet sekä ennakoiva työvuorosuunnittelu, jotka mahdollistavat oman arkesi etukäteissuunnittelun hyvissä ajoin. Meillä pääset vahvistamaan asiakaspalvelutaitojasi ja opit laajasti, mistä osa-alueista päivittäistavarakaupan arki muodostuu. Tarjoamme myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin.

Katso henkilökuntaeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Arvostamme asiakaspalvelun ja kaupan alan asiantuntemusta ja työedellä-asennetta. Marketkaupan myyjän työkalut ja toiminnot olisi hyvä olla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin, eri toimintoihin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä.

Sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa lisätyötä Eepeen muista työyksiköistä.

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Lisätietoja:

Marketpäällikkö Mikko-Pekka Rankila

sp. mikko-pekka.rankila@sok.fi

p. 0107646480

www.eepee.fi - Työpaikat – Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Hakuaika päättyy viimeistään 4.10.2020 tai sopivan ehdokkaan löytyessä - saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.