(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Road Houselle 2020
PowerPark

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Missä voit ajaa kartingia MM-tasoisella ulkoradalla, kieppua toinen toistaan hurjemmissa huvipuistolaittessa, shoppailla kauppakadulla tai ostoskeskuksessa, maistella suolaisia ja makeita herkkuja, katsella 5D-elokuvia, seikkailla Röllin kotikonnuilla ja lopulta kömpiä nukkumaan vaikka oikeaan puumajaan tai villin lännen vankkuriin? No PowerParkissa tietenkin!!!


Road House on Powerparkin oma, valtatie 19 varrella sijaitseva ostoskeskus. Sieltä löytyy K-Market Härmä, Subway, Boulevard Bistro ravintola, Junker Burger, sisustusliike, vaateliike, oma leipomo sekä sen yhteydessä toimiva palvelulinjasto juusto-, liha- ja kalatiskeineen.

Haemme nyt iloisia ja innostuneita, asiakaspalveluhenkisiä persoonia myyjiksi Road Housen vaate- ja sisustusliikkeisiin, K-Market Härmään sekä palvelulinjastolle. Road Housen palvelulinjastolta myydään oman leipomon tuotteita, itse tehtyä jäätelöä, erikoisjuustoja sekä tietenkin erilaisia kahveja ja jopa viiniä. Voit myös olla erikoistunut liha- ja kalatuotteiden myyntiin ja käsittelyyn. 

Hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää, hygieniapassia ja sujuvaa englannin ja/tai ruotsinkielentaitoa. Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi. 

Haemme työntekijöitä seuraaviin tehtäviin: 


  • Vaate-ja sisustusmyyjä
  • K-Market myyjä
  • Palvelulinjaston myyjäTarjoamme sinulle ponnahduslaudan matkailun maailmaan. Työssäsi kohtaat päivittäin uusia ihmisiä kansainvälisestikin arvostetussa matkailukohteessa. Saat uusia ystäviä ja arvokasta kokemusta asiakaspalvelusta. Pääset myös nauttimaan monista hyvistä henkilökuntaeduista, joiden verkosto käsittää myös muita Suomen huvi- ja teemapuistoja. PowerParkissa järjestetään kesän aikana monia erilaisia tapahtumia ja työssäsi pääset toteuttamaan myös niitä. Näin vaihtelevaa ja monipuolista työympäristöä et löydä muualta!


Tutustu tarkemmin työnkuvauksiin ja täytä hakemus jo tänään osoitteessa  www.powerpark.fi/info/rekrytointi. Valmistaudu elämäsi vauhdikkaimpaan kesään! Haku päättyy 29.2.2020.


Haastatteluihin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti pääsääntöisesti sähköpostilla. Työhaastettelut pyritään pitämään viikon 10 aikana. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin. PowerPark on osallisena vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme tarjoamaan laadukkaan ja elämyksellisen kesätyön jokaiselle yli 400 kesätyöntekijällemme.