Myyjiä Prismojen vastuuhenkilövalmennukseen, Pirkanmaan Osuuskauppa
PIRKANMAAN OSUUSKAUPPA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Primary location:

Liiketoimintamme kehittyessä ja Prisma-ketjumme kasvaessa tarvitsemme joukkoomme yhä enemmän vastuuta kantavia joukkuepelaajia varmistamaan loistavan asiakaskokemuksen ja tekemisen meiningin myös jatkossa. Haluamme kouluttaa sekä nykyisiä että tulevia työntekijöitämme entistä vastuullisimpiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Prisman vastuuhenkilönä olet ennen kaikkea ihmisten johtaja ja vastaat oman osastosi päivittäisistä toiminnoista yhdessä tiimisi kanssa, päällikön tuella. Meillä on pokkaa kouluttaa sinusta arjen sankarimme, onko sinulla sydäntä lähteä mukaan?

Haemme 10 henkilöä maaliskuussa 2021 alkavaan

VASTUUHENKILÖVALMENNUKSEEN

vakituisiin (32-37,5 h/vko) työsuhteisiin, kasvamaan vuoden mittaisen valmennuspolun aikana Prisman lähiesimiestehtäviin.

Tavoitteena on, että valmennuksen suorittanut henkilö toimii Prisma-ympäristön vastuutehtävissä, jotka sisältävät myynti- ja tiimivastuut omalla vastuualueellasi.

Valmentavat toimipaikkamme ovat Prisma-ympäristöt Ideapark Lempäälässä, Kalevassa, Kangasalla, Koivistonkylässä, Lielahdessa, Linnainmaalla, Nokialla ja Pirkkalassa.

Valmennus tapahtuu Prisma-myymälöissämme arjen työtehtävissä. Omaan kehittymiseen tiimin vetäjänä saat avaimia valmennuspäivissä. Valmennusjaksojen välissä pääset soveltamaan oppimaasi käytännön työhön. Vuoden valmennus toimii parhaimmillaan ponnistuslautana esimerkiksi esimiesuralle S-ryhmän sisällä.

Valmennuskumppaninamme toimii Muutospiste Oy.

Tutustu valmennusryhmästä valmistuvan Marikan työhön

Tarjoamme sinulle

 • työyhteisön, jossa pääset loistamaan omana itsenäsi
 • näytön paikan, jotta sinusta voi kuoriutua ihan mitä vain
 • jatkuvasti kasvavan osaajaverkostomme oman kehittymisesi tueksi
 • innostavia työtehtäviä ja muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi
 • ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut
 • Tunnetun, vastuullisesti toimivan ja palkitun työnantajan, jossa urapolun määrittelet Sinä itse – Pirkanmaan Osuuskauppa palkittiin Suomen #innostavimmat työpaikat -tunnustuksella vuonna 2020.

Arvostamme

 • valmiutta näyttää esimerkkiä kaikissa Prisman vuoroissa, vaihtelevina työaikoina
 • rohkeutta työskennellä useammalla osastolla ja/tai useammassa Prisma-yksikössämme
 • pelisilmää ja aiempaa kokemusta kaupan arjessa työskentelystä – tärkeintä kuitenkin on, että töissä on kivaa ja työtahti tavoitteellinen.

Lähtötason palkka tehtävässä on kaupan alan työehtosopimuksen kolmannen kokemusvuoden myyjän palkkaryhmä.

Kiinnostuitko? Katso virtuaalinen Teams-tallenne vastuuhenkilövalmennuksen infotilaisuudesta!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta ilmiannathan itsesi viimeistään 24.1.2021.

Lisätietoja valmennuksesta antaa ryhmäpäällikkö Mari Riutta puh. 010 76 70082 torstaina 21.1. klo 14-15

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessien edetessä. Kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun, joista osalla matka jatkuu henkilökohtaisiin haastatteluihin ja Eezy Personnelin

soveltuvuusarviointeihin.

Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan tarkan työhistoriasi jo työhakemukseesi.

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 204 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla 114 liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1412910
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 25.1.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Ulkomaat