Myyjiä Porin Prisma Mikkolaan
SATAKUNNAN OSUUSKAUPPA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Primary location:

PORI

Prisma Mikkolaan haetaan myyjiä

Kiinnostaako joustava vuorotyö nopeatempoisessa työympäristössä, jossa työpäivät viilettävät erilaisten ihmiskohtaamisten keskellä kuin siivillä? Oletko iloinen tiimityöntekijä, jonka ehdoton vahvuus on asiakaspalvelu?

Mikkolan Prismaan haetaan myyjiä, joiden työnkuvaan kuuluu työskentely kaupan eri tehtävissä osastoilla. Sinulla on eri tuoteryhmien lisäksi tarvittaessa mahdollisuus työskennellä myös kassalla. Tehtävät ovat ainakin alkuun osa-aikaisia (25-30 h/vko). Haemme sekä määräaikaisia että vakituisia myyjiä.

Odotamme positiivista palveluasennetta, yhteistyökykyä sekä itsenäistä reipasta ja ripeää otetta työhön. Olet vastuuntuntoinen ja joustava erilaisten työtehtävien ja -aikojen suhteen. Meillä kehityt asiakaspalvelun huippuosaajaksi ja opit laajasti, mistä osa-alueista kaupan arki muodostuu. Työntekijämme myös viihtyvät ja kasvavat meillä: S-ryhmän sisällä on paljon työntekijätarinoita siitä, että isosta talosta on löytynyt mieluisia urapolkuja motivoituneille tekijöillemme. Prismassa pääset olemaan monessa mukana ja kehittämään itsellesi monipuolisen työnkuvan. Meillä on mahdollisuuksia vaikka mihin, aina vastuu- ja esimiestehtäviin saakka!

Tarjoamme sinulle ammatillisen kasvun mahdollisuudet sekä erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Perehdytämme sinut kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin työvuoroihin sekä opastamme onnistumisiin pitkin matkaa. Mitä pidempään olet ollut meillä töissä, sitä paremman itsevarmuuden ja tilannetajun työssä huomaatkin kehittäväsi itsellesi. Tiedät, että olet menestynyt tehtävissäsi hyvin, kun:

- Asiakkaillemme tuottamasi palvelukokemukset ovat sujuvia ja jättävät hyvän mielen.

- Osaat toimia itsenäisesti kaupan perustehtävissä, kuten hyllyjen täyttämisessä ja kassatyössä.

- Sinulle on syntynyt hyvä kokonaiskuva kaupan asiakaslupauksesta ja siitä, mitä se sinun arjessasi tarkoittaa.

Lisäksi tarjoamme valituille Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat lisätietoja, ota yhteys palvelupäällikkö Sanni Langenojaan arkipäivisin p. 050 5204832 tai sanni.langenoja@sok.fi.

Haku päättyy su 26.9.2021.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset asiakasomistajat. Tehtävämme on tuottaa asiakasomistajillemme palveluita ja etuja. Toimimme marketkaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa on alueensa suurin yksityinen työnantaja, ja savuton työpaikka. Olemme osa valtakunnallista S-ryhmää.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot