(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019
Toimenkuva
Haemme päivittäistavarakaupan asiakkaillemme Forssaan useampaa myyjää eripituisiin työsuhteisiin. Työtä on tarjolla pitkäaikaisesti, tai vaihtoehtoisesti myös sesonkityönä. Etsimme niin kokoaikaisia, kuin osa-aikaisiakin työntekijöitä. Tästä syystä työ sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijoille.

Työtehtäviisi kuuluu kassatyöskentelyn lisäksi asiakaspalvelua, tavaran purkua ja hyllyttämistä sekä tarvittaessa muista myymälän tehtävistä huolehtiminen.
Odotamme sinulta
Myyjältä odotamme ennen kaikkea aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä halua ja kykyä omaksua työtehtävät! Tärkeää on myös ymmärtää kokonaisuuksia sekä kyetä itsenäiseen työskentelyyn.
Koulutus ja työkokemus
Kokemus Veikkaus-myynnistä, kassapäätteellä työskentelystä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta työtehtäviin koulutetaan työsuhteen alkaessa, joten hakijan asenne on tärkein ratkaiseva tekijä!

Etsimme sitoutuvia henkilöitä, joilla on halukkuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.
Muut tiedot
Jos tunnistit itsesi ilmoituksesta, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme haastattelut hakuajan puitteissa. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan. Lisätietoja saa soittamalla 0403075260 (Jenni) tai 0505824422 (Isabella).
Kesto
Pitkäkestoinen
Lisätietoja
Isabella Sillstén-Olufuwa, forssa@vmp.fi, Jenni 040 307 5260 / Isabella 050 582 4422
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.11.2019 mennessä.