Myyjiä päivittäistavarakauppoihin Itä-Helsinkiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Hei sinä ahkeran ja aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaava tiimipelaaja, jolle päivittäistavarakaupan arki on tuttua: etsimme juuri sinua!

Haemme asiakkaallemme MYYJIÄ päivittäistavarakauppaan Itä-Helsinkiin. Tulevassa työssäsi pääset työskentelemään kaupan monipuolisten tehtävien parissa aina kassasta hyllytykseen saakka.Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä, ja Veikkauksen, Matkahuollon ja Postin palveluiden osaaminen luetaan eduksesi. Hyvä asenne on kuitenkin kaiken A ja O; olethan siis oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka tarttuu työhön reippaalla otteella! Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme myös suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työvuoroja on kaupan aukioloaikojen mukaisesti, ja tarpeet vaihtelevat osa-aikaisesta kokoaikaiseen; kerrothan siis hakemuksessasi, minkä verran haluaisit töitä tehdä. Alkuun työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, minkä jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille. 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi etsimämme tyyppi, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511906
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa