Myyjiä päivittäistavarakauppaan
Barona Kauppa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Onko sinulla aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä? Oletko työskennellyt kassalla ja hyllytyksessä tai keräilyssä? Etsitkö töitä? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämmme työntekijä!

Haemme asiakkaallemme Pohjois-Karjalan alueelle, pääasiassa Joensuuhun

kaupan alan työntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen

Olethan reipas, sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi, muut kielet katsotaan eduksi.

Edellytämme aiempaa kaupan alan työkokemusta mielellään päivittäistavarakaupasta, eduksi katsomme aiemman kokemuksen kassatyöstä. Kokemus hyllytyksestä, kuormien purkamisesta ja Veikkauksen peleistä ovat myös eduksi. Ikärajapassin voi tarvittaessa suorittaa Baronan kautta meille työllistysessäsi.

Työssä kertyy työtunteja keskimäärin 25h/vko ja ne voivat toteutua joko yhdessä myymälässä tai kolmen myymälän kesken. Työhön kulkemiseen tarvitset auton. Työ alkaa mahdollisimman pikaisesti ja kestää ainakin vuoden 2021 loppuun, mahdollisesti pidmemällekin.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä hakemus nettisivuillamme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511657
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (johanna.karjunen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0503270848 (ma-pe 9-15)
  • Sijainti: Joensuu