Myyjiä päivittäistavarakauppaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja aurinkoisella asenteella varustettu tyyppi, jolle päivittäistavarakaupan arki on tuttua? Miltä kuulostaisi pidempiaikainen työ monipuolisten työtehtävien parissa? 

Etsimme asiakkaallemme MYYJIÄ päivittäistavarakauppaan Punavuoreen. Tulevassa työssäsi pääset työskentelemään oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan sinulle sopivissa työtehtävissä: jos sinulle kassatyöskentely on tuttu ja mieluisa juttu, pääset työskentelemään sen parissa, mutta jos taas koet olevasi vahvimmillasi hyllytyksen parissa, voi työnkuvasi muodostua siitä! Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kassatyöskentelystä tai hyllytyksestä, ja jos sinulle päivittäistavarakaupan työ on jo tuttua, on se iso plussa. Tässä työssä kuitenkin hyvä asenne on kultaakin kalliimpaa: olethan siis oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja, jolla on motivoitunut asenne työntekoa kohtaan!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja tunteja sinulle kertyy helposti ainakin 30 h/vk. Töitä sinulla on kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Työsuhde solmitaan alkuun sinun ja Amikon välille, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme sen jälkeen. Tarjolla on monipuolinen työ, mukava työympäristö sekä mahdollisuuksia edetä urallasi!

Kolahtiko? Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ; olethan nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1487763
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa