Myyjiä päivittäistavarakauppaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Hei sinä ahkeran ja aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaava tiimipelaaja, jolle kassatyö on tuttua: etsimme juuri sinua!

Haemme asiakkaallemme MYYJIÄ päivittäistavarakauppaan Helsinkiin pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tulevassa työssäsi työskentelet pääosin kassalla, mutta työnkuvaasi saattaa kuulua kaupan muitakin monipuolisia tehtäviä. Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä, ja Veikkausosaaminen luetaan eduksesi. Hyvä asenne on kuitenkin kaiken A ja O; olethan siis oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka tarttuu työhön reippaalla otteella! Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme myös suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, ja töitä sinulle on tarjolla pidemmäksi aikaa. Työvuoroja on kaupan aukioloaikojen mukaisesti, ja tunteja sinulle kertyy helposti täydet 37,5 h/vk. Alkuun työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, minkä jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille. 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi etsimämme tyyppi, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1480659
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa