(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä myyntipisteille (Tampere)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Etsitkö myyntityötä, jossa pääset tienaamaan hyvin ja kehittymään samalla myynnin osaajana? Lähde nyt mukaamme selvittämään, kuinka uusia asiakkaita hankitaan Elisalle!

Vahvistamme myyntitiimiämme uusissa kyvyillä Tampereella! Meillä on nyt tarjolla kolmelle reipaalle, tuloshakuiselle ja aktiiviselle, myynnistä innostuneelle

myyntistaralle töitä myyntitiimissämme!

Jos olet ulospäinsuuntautunut ja ihmisten kanssa kasvotusten viihtyvä persoona sekä olet myös myyntihenkinen ja tavoitteellinen, niin tarvitsemme juuri sinua kasvattamaan myyntiämme Tampereen alueella! Toivomme että pääset aloittamaan meillä heti helmikuun alussa koulutuksessa ja tekemään töitä täysillä tunneilla toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa.

Pääset myymään Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita hyvillä kauppapaikoilla sijaitsevilla myyntipisteillämme sekä jalkautumalla erilaisiin tapahtumiin - sinne missä ihmiset ovat. Teet kauppaa Elisan Saunalahti -liittymäpalveluiden sekä mm. Elisa Viihde -palvelun parissa kauppojen, tavaratalojen ja kauppakeskusten asiakkaille.

Millaista myyntipistemyyjän työ sitten oikein on? Vilkaise video, niin näet millaista on tehdä kauppaa Elisan myyntipisteellä!

Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle

  • Laadukkaat tuotteet, joilla teet hyvin kauppaa! Elisa on Suomen tunnetuimpia brändejä ja palvelumme ovat edelläkävijöitä alallaan.
  • Vakituisen työsuhteen hyvällä palkalla! Osaavien myyjien keskiansiot tehtävässä ovat noin 25-30 euroa/h.
  • Kattavan perehdytyksen (heti helmikuu alussa) sekä energisen myyntitiimin tuen!
  • Ison talon työsuhde-edut: mm. puhelinetu, sporttipassi, kattava työterveyshuolto, loma-osakkeet ja muuta mukavaa toimintaa.
  • Lyhyet työpäivät ja mahdollisuuden silti hyviin ansioihin! Sinulle jää energiaa myös vapaa-ajalle ja pääset silti hyvään ansiotasoon.
  • Mahdollisuuden tehdä työtä joustavasti eri paikoissa Tampereen alueella - ajokortti on plussaa!

Me Elisalla tarjoamme sinulle tavoitteellisen työn, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Jos sinulla on lisää kysyttävää, niin Antti kertoo sinulle mielellään lisää (antti.komulainen@elisa.fi; p.0503593514).

Kerrothan kiinnostuksestasi heti, sillä nämä paikat täytetään välittömästi, kun sopivat tyypit löytyvät!