Myyjiä myyntipisteille (Pori)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Oletko valmis tekemään hyvää tiliä myyntitöissä? Nautitko asiakaskohtaamisista ja onnistumisista? Olisiko nyt hyvä aika siirtyä uusiin myyntitöihin?

Haemme nyt energisiä myyjiä Elisan myyntipisteille Poriin toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin!  

Tässä hommassa pääset kohtamaan asiakkaita siellä missä ihmiset liikkuvat - kauppakeskuksissa, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Tehtäväsi on kartoittaa asiakkaan tarpeet ja räätälöidä kullekin asiakkaalle sopivin ratkaisu Elisan laadukkaista tuotteista ja palveluista. Kasvokkain tapahtuvan myyntityön lisäksi teet myös tarpeen tullen puhelintyöskentelyä. 

Mitä toivomme sinulta? 

Huippumyyjäksi ei synnytä, vaan siihen opitaan. Siksi, jos sinulle kontaktin ottaminen toiseen ihmiseen ja kanssakulkijaan on helppoa, ymmärrät systemaattisen toimintatavan ja harjoituksen merkityksen, sekä koet iloa kohdatessasi ihmiset ihmisinä, voit olla hyvinkin Elisan uusi huippumyyjä! Tämä työ onkin loistava alku myyntiurallesi tai mahdollisuus haastaa itseäsi myynnin tehtävissä uudella tavalla. Työ alkaa kattavalla kahden viikon perehdytyksellä, jotta saat parhaan mahdollisen alun työhösi. 

Toivomme sinulta tavoitteellisuutta, rohkeutta, kunnianhimoa ja oikeaa asennetta, jotta menestyisit tehtävässä. Etsimämme myyntipistemyyjä on myös aktiivinen tiimipelaaja, sillä pääset tekemään tulosta kannustavien ja iloisten työkavereiden kanssa. Meillä Elisalla jatkuva parantaminen ja oppiminen on vahvasti läsnä, minkä takia viihdyt meillä parhaiten, jos itsekin olet kehittymishaluinen ja innokas oppimaan uutta. Lisäksi edellytämme tehtävässä täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja lyhyet työpäivät (6,5 tuntia/vuoro), mutta silti kilpailukykyisen palkan, johon voit itse vaikuttaa. Myyjät pääsevät meillä noin 3000 - 3500 euron kuukausiansioihin ja kokemuksen myötä tekemään tätä vieläkin parempaa tiliä! Myyntipisteen myyjänä työaikasi vaihtelevat ja toivomme, että voit tehdä vähintään kolme vuoroa viikossa.

Elisa on tunnettu suomalainen työantaja, joka tarjoaa rennon ja joustavan työympäristön sekä muut herkulliset työsuhde-edut. Tarjoamme sinulle myös jatkuvaa koulutusta sekä erinomaiset etenemismahdollisuudet. Me Elisalla innostamme toisiamme tekemään parhaamme, laitamme itsemme likoon ja pidämme pientä pilkettä silmäkulmassa. Lupaamme, että saat tukea työhösi ja kasvuusi team leaderiltä sekä kollegoiltasi, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin. Haluatko tutustua Elisaan työnantajana lisää? Tsekkaa täältä 10 hyvää syytä valita Elisa

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä lyhyt hakemus linkin kautta, halutessasi voit myös kertoa lyhyessä videossa kuka olet ja mikä osa yllä olevasta tekstistä kolahti erityisesti sinuun. Hakuaikaa on 28.2. saakka – jos haluat kysellä lisää, niin Antti Oksanen vastaa mielellään kysymyksiisi. Hänet saat kiinni puhelimitse (0505061013) tai sähköpostilla osoitteesta antti.oksanen(at)elisa.fi.

Ps. Teetämme tehtävään valitulle henkilölle luottotietojen tarkistuksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä myös huumetestin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421780
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Antti Oksanen (antti.oksanen (a) elisa.fi)
  • Sijainti: Pori, Satakunta