(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä myyntipisteille (pääkaupunkiseutu)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Oletko valmis tekemään hyvää tiliä myyntitöissä? Olisiko nyt hyvä aika siirtyä uusiin hommiin? 

Tule meille Elisalle myyjäksi, niin pääset osaksi huikeaa tiimiämme myymään laadukkaita Elisan tuotteita ja palveluilta kuluttaja-asiakkaille!

Haemme lisää energisiä myyjiä Elisan myyntipisteille toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin!

 Tässä hommassa pääset kohtamaan asiakkaita siellä missä ihmiset liikkuvat -   kauppakeskuksissa, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Tehtäväsi on kartoittaa asiakkaan tarpeet ja räätälöidä kullekin asiakkaalle sopivin ratkaisu Elisan tuotteista ja palveluista.

Tärkeintä on halu tehdä kasvokkain tapahtuvaa myyntityötä ja motivaatio oppia lisää myynnistä. Myyntikokemus on eduksesi, mutta perehdytämme ja koulutamme sinusta huippumyyjän! Tästä saat hyvän ponnahduslaudan urallesi ja meriitit myös tulevaisuuteen myyntitehtävissä. 

Odotamme sinulta tavoitteellisuutta, kunnianhimoa ja oikeaa asennetta, jotka ovat edellytyksiä tehtävässä menestymisessä.  Olet myös aktiivinen tiimipelaaja, sillä pääset tekemään tulosta kannustavien ja iloisten tyyppien kanssa. Olet täysi-ikäinen ja puhut sujuvaa suomea.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja lyhyet työpäivät (6,5 tuntia/vuoro), vaihtelevat työajat mutta silti kilpailukykyisen palkan, johon voit itse vaikuttaa. Myyjät pääsevät meillä noin 3000 - 3500 euron kuukausiansioihin ja kokemuksen myötä tekemään tätä vieläkin parempaa tiliä! 

Elisa on tunnettu suomalainen työantaja, joka tarjoaa rennon ja joustavan työympäristön sekä muut herkulliset työsuhde-edut. Tukena on ammattitaitoinen esimies ja kollegat, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.  10 hyvää syytä valita Elisa

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää Nikolta ma-pe klo 12-15 välillä (p. 0503557771 / niko.vanhanen@elisa.fi).

Toimithan nopeasti ja kerrot itsestäsi lisää videohakemuksen muodossa!

Kerro itsestäsi lyhyessä videoesittäytymisessä, jossa pääset tuomaan esille enemmän persoonaasi. Otathan yhteyttä, niin jatketaan keskustelua!

Teetämme tehtävään valitulle henkilölle luottotietojen tarkistuksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä myös huumetestin.