(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä myyntipisteille (pääkaupunkiseutu)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Etsitkö myyntityötä, jossa pääset nopeasti tienaamaan jopa 5000€/kk sekä kehityt samalla myynnin osaajana? Lähde mukaamme hankkimaan uusia asiakkaita Elisalle!

Vahvistamme myyntitiimiä pääkaupunkiseudulla ja palkkaamme kolme tuloshakuista ja aktiivisesta myyntipistemyynnistä innostunut myyntistaraa Elisalle!

Oletko ulospäinsuuntautunut ja erilaisten ihmisten kanssa kasvotusten viihtyvä henkilö? Oletko lisäksi myyntihenkinen ja tavoitteellinen? Hyvä homma, tarvitsemme sinua kasvattamaan myyntiämme pääkaupunkiseudun alueella!

Tehtäväsi on myydä Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita hyvillä kauppapaikoilla sijaitsevilla myyntipisteillämme. Tärkein tehtäväsi on Elisan liittymäpalveluiden sekä mm. Elisa Viihde -palvelun myynti tavaratalojen ja kauppakeskusten asiakkaille.

Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle

  • Laadukkaat tuotteet, joilla teet kauppaa! Elisa on Suomen tunnetuimpia brändejä ja palvelumme ovat edelläkävijöitä alallaan.
  • Vakituisen työsuhteen hyvällä palkalla: Osaavien myyjien keskiansiot tehtävässä ovat noin 25-30 euroa/h.
  • Kattavan perehdytyksen sekä osaavan, energisen myyntitiimin tuen.
  • Ison talon työsuhde-edut; puhelinetu, sporttipassi, kattava työterveyshuolto, loma-osakkeet ja muuta mukavaa.
  • Lyhyet työpäivät. Näin sinulla jää energiaa myös vapaa-ajalle ja pääset silti hyvään ansiotasoon.

Me Elisalla tarjoamme sinulle tavoitteellisen työn, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Sakriin (sakri.sakkinen@elisa.fi), joka kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä!

Toimithan nopeasti – aloitamme sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana.