(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä myyntipisteille (Oulu)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Nyt on tarjolla myyntityötä, jossa pääset nopeasti tienaamaan, jopa 5000€/kk ja kehittymään samalla myynnin osaajana! Lähde mukaamme selvittämään, kuinka uusia asiakkaita hankitaan Elisalle!

Vahvistamme Elisan myyntitiimiämme Oulun alueen myyntipisteillä ja mukaan mahtuu vielä muutama uusi kyky - reipas, tuloshakuinen ja aktiivinen myyntipistemyynnistä innostunut myyntistara!

Oletko ulospäinsuuntautunut ja ihmisten kanssa kasvotusten viihtyvä persoona ja lisäksi myyntihenkinen ja tavoitteellinen? Hienoa, sillä tarvitsemme juuri sinua kasvattamaan myyntiämme Oulun alueella!

Tehtäväsi on myydä Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita hyvillä kauppapaikoilla sijaitsevilla myyntipisteillämme sekä tarvittaessa jalkautumalla erilaisiin tapahtumiin- sinne missä ihmiset ovat. Pääset tekemään kauppaa Elisan Saunalahti -liittymäpalveluiden sekä mm. Elisa Viihde -palvelun parissa kauppojen, tavaratalojen ja kauppakeskusten asiakkaille.

Vilkaise video, niin näet mitä työ myyntipisteellä on!

Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle

  • Laadukkaat tuotteet, joilla teet kauppaa! Elisa on Suomen tunnetuimpia brändejä ja palvelumme ovat edelläkävijöitä alallaan.
  • Vakituisen työsuhteen hyvällä palkalla! Osaavien myyjien keskiansiot tehtävässä ovat noin 25-30 euroa/h.
  • Kattavan perehdytyksen sekä osaavan, energisen myyntitiimin tuen.
  • Ison talon työsuhde-edut; puhelinetu, sporttipassi, kattava työterveyshuolto, loma-osakkeet ja muuta mukavaa toimintaa hyvässä porukassa.
  • Kokoaikaisen työn

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Samiin(sami.korkiakoski@elisa.fi tai puh 0458794087), joka kertoo sinulle mielellään lisää!

Toimithan nopeasti – aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana. Aktiivisuus on valttia - nopeat syövät hitaat!