(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä myyntipisteille (Kouvola ja Kotka)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Oletko valmis tekemään hyvää tiliä myyntitöissä? Nautitko asiakaskohtaamisista ja onnistumisista? Olisiko nyt hyvä aika siirtyä uusiin myyntitöihin?

Haemme nyt energisiä myyjiä Elisan myyntipisteille Kouvolaan tai Kotkaan toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin!  

Tässä hommassa pääset kohtamaan asiakkaita siellä missä ihmiset liikkuvat - kauppakeskuksissa, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Tehtäväsi on kartoittaa asiakkaan tarpeet ja räätälöidä kullekin asiakkaalle sopivin ratkaisu Elisan laadukkaista tuotteista ja palveluista.

Huippumyyjäksi ei synnytä, vaan siihen opitaan. Siksi, jos sinulle kontaktin ottaminen toiseen ihmiseen ja kanssakulkijaan on helppoa, ymmärrät systemaattisen toimintatavan ja harjoituksen merkityksen, sekä koet iloa kohdatessasi ihmiset ihmisinä, voit olla hyvinkin Elisan uusi huippumyyjä! Tämä työ onkin loistava alku myyntiurallesi tai mahdollisuus haastaa itseäsi myynnin tehtävissä uudella tavalla. Työ alkaa kattavalla kahden viikon perehdytyksellä, jotta saat parhaan mahdollisen alun työhösi. 

Odotamme sinulta tavoitteellisuutta, rohkeutta, kunnianhimoa ja oikeaa asennetta, jotka ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Edellytämme tehtävässä myös täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Olet myös aktiivinen tiimipelaaja, sillä pääset tekemään tulosta kannustavien ja iloisten työkavereiden kanssa. Ohessa terkut tulevalta tiimiläiseltäsi:

"Tiimikaverit ovat olleet parasta. Hyvä ja asiantunteva esimies ja työkaverit tekevät tästä työstä sen arvosta, että jaksaa joka päivä hymyhuulin tulla töihin." -JuliaTarjoamme sinulle vakituisen työn ja lyhyet työpäivät (6,5 tuntia/vuoro), mutta silti kilpailukykyisen palkan, johon voit itse vaikuttaa. Myyjät pääsevät meillä noin 3000 - 3500 euron kuukausiansioihin ja kokemuksen myötä tekemään tätä vieläkin parempaa tiliä! Myyntipisteen myyjänä työaikasi vaihtelevat ja toivomme, että voit tehdä vähintään kolme vuoroa viikossa.

Elisa on tunnettu suomalainen työantaja, joka tarjoaa rennon ja joustavan työympäristön sekä muut herkulliset työsuhde-edut (mm. lounasetu, alennukset tuotteista). Tarjoamme sinulle myös jatkuvaa koulutusta sekä erinomaiset etenemismahdollisuudet. Tukena on esimies ja kollegat, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tsekkaa täältä 10 hyvää syytä valita Elisa! 

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä lyhyt hakemus linkin kautta, halutessasi voit myös kertoa lyhyessä videossa kuka olet ja mikä osa yllä olevasta tekstistä kolahti erityisesti sinuun. Videon voit lähettää myös suoraan Whatsappissa tulevalle esimiehellesi Tuomakselle (0504650988). Ilmoitathan hakiessasi myös haetko töihin Kouvolan (Prisma) vai Kotkan (Pasaati) myyntipisteelle. 

Hakuaikaa on 29.11. saakka – jos haluat kysellä työstä tai Elisasta lisää, niin rekrytoiva esimies Tuomas vastaa mielellään kysymyksiisi. Hänet saat kiinni puhelimitse (0504650988) ma-pe klo 9-17 välillä tai sähköpostilla osoitteesta tuomas.kuula@elisa.fi.

Ps. Teetämme tehtävään valitulle henkilölle luottotietojen tarkistuksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä myös huumetestin.