(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä myyntipisteille (Joensuu)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Etsitkö myyntityötä, jossa pääset nopeasti tienaamaan jopa 5000€/kk ja kehityt samalla myynnin osaajana? Lähde mukaamme selvittämään, kuinka uusia asiakkaita hankitaan!

Vahvistamme jälleen Elisan myyntitiimiä Joensuussa ja mukaan mahtuu vielä muutama uusi kyky- reipas, tuloshakuinen ja aktiivinen myyntipistemyynnistä innostunut myyntistara!

Oletko ulospäinsuuntautunut ja erilaisten ihmisten kanssa kasvotusten viihtyvä henkilö? Oletko lisäksi myyntihenkinen ja tavoitteellinen? Hyvä homma, sillä tarvitsemme juuri sinua kasvattamaan myyntiämme!

Tehtäväsi on myydä Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita hyvillä kauppapaikoilla sijaitsevilla myyntipisteillämme (Prisma). Pääset tekemään kauppaa Elisan Saunalahti -liittymäpalveluiden sekä mm. Elisa Viihde -palvelun parissa kauppojen, tavaratalojen ja kauppakeskusten asiakkaille.

Vilkaise video ja tutustu myyntipisteen myyjän tehtävään!

Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle

  • Laadukkaat tuotteet, joilla teet kauppaa! Elisa on Suomen tunnetuimpia brändejä ja palvelumme ovat edelläkävijöitä alallaan.
  • Vakituisen työsuhteen hyvällä palkalla: Osaavien myyjien keskiansiot tehtävässä ovat noin 25-30 euroa/h.
  • Kattavan perehdytyksen sekä osaavan, energisen myyntitiimin tuen.
  • Ison talon työsuhde-edut; puhelinetu, sporttipassi, kattava työterveyshuolto, loma-osakkeet ja muuta mukavaa.
  • Lyhyet työpäivät(6,5, tuntia), jolloin sinulla jää energiaa myös vapaa-ajalle ja pääset silti hyvään ansiotasoon.

Me Elisalla tarjoamme sinulle tavoitteellisen työn, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Jariin (p.050 514 6698 tai jari.tiippana@elisa.fi), joka kertoo sinulle mielellään lisää!

Toimithan nopeasti – aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana!