(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä myyntipisteelle (Pori)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsitkö myyntityötä, jossa pääset tienaamaan hyvin, jopa 5000€/kk ja kehityt samalla myynnin osaajana? Lähde siis mukaan selvittämään, kuinka uusia asiakkaita hankitaan ja tehdään kauppaa!

Vahvistamme edelleen Elisan myyntitiimiä Porissa ja mukaan mahtuu vielä lisää uusia kykyjä - reipas, tuloshakuinen ja aktiivinen myyntipistemyynnistä innostunut myyntistara!

Oletko ulospäinsuuntautunut ja ihmisten kanssa kasvotusten viihtyvä persoona? Oletko lisäksi myyntihenkinen ja tavoitteellinen? Haluat kokoaikaisen työn, jossa pääset tekemään töitä kannustavalla palkkausmallilla?

Hienoa, sillä tarvitsemme juuri sinua kasvattamaan myyntiämme Porin alueella!

Tehtäväsi on myydä Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita hyvillä kauppapaikoilla sijaitsevilla myyntipisteillämme sekä tarvittaessa jalkautumalla erilaisiin tapahtumiin- sinne missä ihmiset ovat! Pääset tekemään kauppaa Elisan Saunalahti -liittymäpalveluiden sekä mm. Elisa Viihde -palvelun parissa kauppojen, tavaratalojen ja kauppakeskusten asiakkaille.

Vilkaise video, niin näet mitä työ myyntipisteellä on!

Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle

  • Laadukkaat tuotteet, joilla teet kauppaa! Elisa on Suomen tunnetuimpia brändejä ja palvelumme ovat edelläkävijöitä alallaan.
  • Vakituisen työsuhteen hyvällä palkalla: Osaavien myyjien keskiansiot tehtävässä ovat noin 25-30 euroa/h.
  • Kattavan perehdytyksen sekä osaavan, energisen myyntitiimin tuen.
  • Ison talon työsuhde-edut; puhelinetu, sporttipassi, kattava työterveyshuolto, loma-osakkeet ja muuta mukavaa toimintaa.
  • Kokoaikaisen työn, mutta lyhyet työpäivät. Näin sinulla jää energiaa myös vapaa-ajalle ja pääset silti hyvään ansiotasoon.

Me Elisalla tarjoamme sinulle tavoitteellisen työn, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Pia Haapaniemi (pia.haapaniemi@elisa.fi, 0505552626). Hän kertoo sinulle mielellään lisää!

Toimithan nopeasti – aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana.