(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä myyntipisteelle (Kouvola)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Etsitkö myyntityötä, jossa pääset nopeasti tienaamaan jopa 5000€/kk ja kehityt samalla myynnin osaajana? Lähde mukaamme selvittämään, kuinka uusia asiakkaita hankitaan!

Vahvistamme Elisan myyntitiimiä Kouvolassa ja mukaan mahtuu vielä muutama uusi kyky- reipas, tuloshakuinen ja aktiivinen myyntipistemyynnistä innostunut myyntistara!

Oletko ulospäinsuuntautunut ja ihmisten kanssa kasvotusten viihtyvä persoona? Oletko lisäksi myyntihenkinen ja tavoitteellinen? Hienoa, sillä tarvitsemme juuri sinua kasvattamaan myyntiämme Kouvolan alueella!

Tehtäväsi on myydä Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita hyvillä kauppapaikoilla sijaitsevilla myyntipisteillämme sekä tarvittaessa jalkautumalla erilaisiin tapahtumiin- sinne missä ihmiset ovat. Pääset tekemään kauppaa Elisan Saunalahti -liittymäpalveluiden sekä mm. Elisa Viihde -palvelun parissa kauppojen, tavaratalojen ja kauppakeskusten asiakkaille. Vilkaise video, niin näet millaista on työ Elisan myyntipisteellä!

Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle

  • Laadukkaat tuotteet, joilla teet kauppaa! Elisa on Suomen tunnetuimpia brändejä ja palvelumme ovat edelläkävijöitä alallaan.
  • Vakituisen työsuhteen hyvällä palkalla: Osaavien myyjien keskiansiot tehtävässä ovat noin 25-30 euroa/h.
  • Kattavan perehdytyksen sekä osaavan ja energisen myyntitiimin tuen.
  • Ison talon työsuhde-edut; puhelinetu, sporttipassi, kattava työterveyshuolto, loma-osakkeet ja muuta mukavaa toimintaa.
  • Lyhyet työpäivät, mutta hyvän ansiotason! Sinulle jää energiaa myös vapaa-ajalle ja pääset silti hyvään ansiotasoon.

Me Elisalla tarjoamme sinulle tavoitteellisen työn, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä 22.7. saakka Nikoon (0503557771, niko.vanhanen@elisa.fi) tai 23.7. alkaen Sakuun (0505060847, saku.vainikainen@elisa.fi).

Toimithan nopeasti – aloitamme sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana.