(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Kodin Terran infopisteelle Tuusulaan
HOK-ELANTO / Kodin Terra Tuusula

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Etsitkö kesätöitä monipuolisen asiakaspalvelun parissa? Pidätkö kaikki langat käsissäsi myös vaativissa tilanteissa, sytytkö haasteista? Haemme asiakkaallemme Kodin Terraan rautaisia asiakaspalvelun ammattilaisia palvelemaan asiakkaita myymälän infopisteellä.

Infopiste on koko Kodin Terran hermokeskus. Oletko kokenut myyjä, jolle laadukas asiakaspalvelu on sydämenasia ja jota muuttuvat ja joskus kimurantitkin palvelutilanteet eivät hätkäytä? Kevät tulee tohinalla ja pitenevät päivät houkuttelevat pian Kodin Terraan valtavat määrät innokkaita viherpeukaloita ostoksille.

Työssä tarvitaan tarmokkuutta ja oma-aloitteisuutta. Myyntitaidot, asiakaspalveluhenkisyys ja ihmisiä pelkäämätön asenne auttavat sinua työssäsi. Hyvät organisointitaidot ovat osa luonnettasi, hallitset laajoja kokonaisuuksia ja pystyt hoitamaan useita asioita samanaikaisesti.

Tehtävään valitaan henkilöitä, joilla on jo vankka kokemus kassatyöskentelystä ja näyttöjä hyvästä asiakaspalvelusta. Odotamme reippautta ja joustavuutta, minkä lisäksi huolellisuus ja tarkkuus kuuluvat olennaisina osina Kodin Terran työtapaan. Työvuorot sijoittuvat työvuorosuunnittelun ja myymälän aukioloaikojen mukaisesti pitkin viikkoa, joten erilaiset työvuorot tuovat vaihtelevuutta kesään.

Kodin Terrassa pääset työskentelemään iloisessa joukossa ja oppimaan lisää myynnistä, asiakaspalvelusta sekä tietenkin rakentamisesta ja remontoinnista.

Työsuhde on määräaikainen kausityö, työaika on 25/h viikko ja työajat ovat Kodin Terran aukiolojen mukaan. Työ alkaa 30.3. ja kestää 23.8.2020 saakka. Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan.

Jos kiinnostuit, niin jätäthän meille hakemuksesi heti! Muistathan liittää hakemukseen myös cv:n sekä koulu- ja työtodistuksesi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.