(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä kesätöihin Stockmannille
Stockmann Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Kesätyö asiakaspalvelun parissa odottaa sinua Stockmannilla! Haemme Stockmann -tavarataloon kesäksi innostuneita tekijöitä, joilta löytyy energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä aitoa intohimoa korkeatasoista asiakaspalvelua kohtaan.

Myyjänä työskentelet Stockmannilla esimerkiksi muodin, kodin tai kosmetiikan osastolla. Lähestyt rohkeasti asiakkaita ja autat heitä etsimään tavaratalon laajasta valikoimasta juuri sopivimmat tuotteet tai toimit kassalla skarppina asiakaspalvelijana, jolta ei hymy hyydy tiukassakaan paikassa.

Edellytyksenä kaikissa työtehtävissä on aidon asiakaspalveluhengen lisäksi mahdollisuus sitoutua työskentelemään tavaratalon aukioloaikoina aamu-, päivä- ja iltavuorossa.

Tarjolla on eri pituisia määräaikaisia pestejä toukokuun alun ja syyskuun lopun välillä. Viikkotuntimäärät ovat osastosta ja tavaratalosta riippuen keskimäärin noin 20 tuntia viikossa. Kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan työt ja kuinka olet käytettävissä tehtävään.

Rekrytoinnin ensimmäisessä vaiheessa täytä hakemus. Mikäli etenenet toiseen vaiheeseen, saat sähköpostiisi kutsun videohaastatteluun.

Haku sulkeutuu 22.4., joten haethan paikkaa pian!