(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä kesätöihin Stockmannille
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2018

Kesätyö asiakaspalvelun parissa odottaa sinua Stockmannilla! Haemme Stockmann -tavarataloihin kesäksi innostuneita tekijöitä, joilta löytyy energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä aitoa intohimoa korkeatasoista asiakaspalvelua kohtaan.

Myyjänä työskentelet Stockmannilla esimerkiksi muodin, kodin tai kosmetiikan osastolla. Autat asiakkaita etsimään tavaratalon laajasta valikoimasta juuri sopivimmat tuotteet tai toimit kassalla skarppina asiakaspalvelijana.

Edellytyksenä kaikissa työtehtävissä on aidon asiakaspalveluhengen lisäksi täysi-ikäisyys sekä mahdollisuus sitoutua työskentelemään tavaratalon aukioloaikoina aamu-, päivä- ja iltavuorossa. Aiempi kokemus kassatyöskentelystä ja asiakaspalvelusta katsotaan tehtävässä eduksi.

Tarjolla on eri pituisia määräaikaisia pestejä touko-elokuulle, ja töitä on sopimuksen mukaan 20 viikkotunnista ylöspäin. Kerrothan hakemuksessasi milloin pystyisit aloittamaan työt, kuinka olet käytettävissä tehtävään ja missä pääkaupunkiseudun Stockmann-tavaratalossa haluaisit mieluiten työskennellä: Helsingin keskustassa, Itiksessä, Tapiolassa vai Jumbossa.

Valintoja tehdään jo hakuaikana sitä mukaa kun hakemuksia saapuu, ja haku sulkeutuu kun kaikki paikat on täytetty. Hyppää siis mukaan lähettämällä hakemuksesi pian!