(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä kesätöihin S-market Söderkullaan
Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Osuuskauppa Varuboden-Osla hakee 18 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä S-market Söderkullaan ajalle 1.5.-31.8. tai sopimuksen mukaan.

Etsimillämme henkilöillä on aito halu ja innostus asiakaspalveluun. Myös oma-aloitteisuus ja positiivisuus sekä reipas asenne työtä kohtaan ovat toivelistallamme.
Työ sisältää asiakaspalvelua, kassa- ja hyllytystyötä.

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on yli 66 000 asiakasomistajan omistama Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla toimiva S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa.
Osuuskauppa harjoittaa päivittäis- ja käyttötavarakaupan lisäksi rautakauppaa, puutarha- ja kukkamyyntiä, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa sekä ravintolatoimintaa. Varuboden-Oslalla on toimialueellaan yli 50 toimipaikkaa, minkä lisäksi sillä on valtakunnallisia ja alueellisia yhteistyökumppaneita. Näin ollen Varuboden-Osla on toimialueellaan merkittävä työnantaja työllistäen yli 1 000 oman alansa ammattilaista.
Olemme luotettava, vastuullinen ja vakaavarainen työnantaja, joka myös tänä vuonna osallistuu Vastuullinen Kesäduuni 2018- kampanjaan (lisätietoja kampanjasta: http://kesaduuni.org )

Odotamme Sinulta
- positiivista palveluasennetta ja reipasta otetta
- 18 vuoden ikää (tupakka- ja alkoholilainsäädännön vaatimusten vuoksi)
- tarkkuutta, täsmällisyyttä ja vastuuntuntoisuutta
- mahdollisuutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina kaikkina viikonpäivinä
- kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Katsomme eduksi
- molempien kotimaisten kielten hallinnan
- aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä

Tarjoamme
- työehtosopimuksen mukaista palkkaa
- määräaikaisen työsuhteen
- tarvittavan perehdytyksen tehtäviin
- nuorekkaan, mukavan ja ihmisläheisen työympäristön
- mahdollisuuden lisätyöhön myös muissa VBO:n toimipaikoissa
- VBO:n todella hyvät henkilöstöedut työsuhteesi keston ajaksi

Käy täyttämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta 18.2.2018 mennessä. Haastattelemme kaikki 1.6.2018 mennessä 18 vuotta täyttävät hakijat Porvoossa 27.2.2018. Pyydämme sinua tulostamaan mukaasi haastatteluun joko hakemuksesi tai kuvallisen ansioluettelosi. Tarkempi haastatteluaika ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli olet aiemmin työskennellyt osuuskauppa Varuboden-Oslassa, kerrothan hakemuksessasi yksikön, jossa olet työskennellyt sekä esimiehesi nimen. Näin voimme olla sinuun suoraan yhteydessä mahdollisesta kesätyöpaikasta.
Huomioimme ainoastaan sähköisesti saapuneet hakemukset.