(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä kesäksi, kauppa21
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

EEZYSTI KESÄTÖIHIN INKOON ALUEELLE

Haluaisitko työskennellä tulevan kesän ruokakaupan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä?
Jos vastasit kyllä, saatat sopia kesätyöntekijäksi asiakkaallemme.

Haemme nyt kassamyyjiä ja myyjiä kesän ajaksi asiakkaillemme Inkoon alueelle. Työ on joko keikkaluonteista tai voit myös päästä sopimaan työvuorosi suoraan myymälän kanssa. Kesätöitä on tarjolla n. vk. 20-30h ja/tai sopimuksen mukaan.

Meillä työskentely tarkoittaa, että työllistyt Eezyn palkkalistoille vuokratyöntekijänä. Eezyllä sinun on mahdollista työskennellä myös muissa eri asiakaskaupoissa.

NÄIN MENESTYT EEZYLLÄ:
Löytyyhän sinulta avoin mieli kaupan eri työtehtäviin? Työ sisältää asiakaspalvelua: kassa- ja hyllytys- sekä myyntityötä, joten molempien kotimaisten kielten hallinta on välttämätöntä. Saat myyjän tehtäviin kattavan perehdytyksen. Olethan myös valmis työskentelemään myymälän aukioloaikojen mukaisesti?
Työ kaupan ympäristössä on varsinkin ruuhka-aikoina nopeatempoista, jolloin joustavuus ja tekijäluonne ovat paikallaan hyväntuulista asennetta unohtamatta.

NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN
Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, lyödään kättä päälle ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa.
Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?
Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut