(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä kesäksi kassaosastolle (10-20 h/vko) K-Citymarket Loimaa
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Myyjiä kesäksi kassaosastolle (10-20 h/vko) K-Citymarket Loimaalle


Haluatko kesätöihin maailman vastuullisimpaan kaupan alan yritykseen, jossa kesätyöpaikasta jää käteen muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa hyvä mieli, työkokemus, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa sekä ehkä uran alku lukuisia uramahdollisuuksia tarjoavassa K-ryhmässä.


Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä, joita yhdistää halu ylittää asiakkaidemme odotukset.


Kesätöissä meillä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta huipputyökavereilta kaupan monipuolisesta tekemisestä. Meillä olet tärkeä osa tiimiämme ja varmistat, että yhteinen arvomme – asiakas ja laatu kaikessa mitä teemme – toteutuu myös kesälomien aikana. Meillä pääset työskentelemään kassalla, sekä tarpeen mukaan tavaranpurku, esillepano- ja asiakaspalvelutehtävissä tavaratalon eri käyttötavaraosastoilla.


Olemme tänäkin kesänä mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa; olemme reilu ja luotettava työnantaja. Meille on selvää, että kaikille kesätyöntekijöillemme tehdään kirjallinen työsopimus ja panostamme työntekijöidemme perehdyttämiseen.


Meillä into ja asenne ratkaisevat, aikaisempi kokemus kaupan alalta ei siis ole välttämätöntä, vaan koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- kiinnostusta kaupan alaan
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
- työtä pelkäämätöntä ja joustavaa asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- kattavan perehdytyksen
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin K-ryhmässä
- hauskat ja innostavat työkaverit
- vastuullisen ja luotettavan työnantajan


Kesätyösopimukset ovat määräaikaisia ja alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa ja päättyvät syyskuussa. Myymälätyö on vuorotyötä ja työvuorot ajoittuvat kaikille viikonpäiville kaupan aukioloaikojen mukaisesti.


Mikäli kesän aikana huomaat, että kauppa on intohimosi, pyrimme tarjoamaan hyville, jatkosta kiinnostuneille työntekijöille mahdollisuuden työllistyä myöhemminkin K-Citymarketien palvelukseen. Katso vaikka oheisesta videosta, miten Lauran tie asiakaspalvelupäälliköksi alkoi.


https://www.youtube.com/watch?v=7KhAAP0-aP0&t=3s


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


K-Citymarketin Instagram-tilillä (kcitymarket) on live lähetys K-Citymarketin kesätöistä 21.2.2019 kello 15.00. Tule seuraamaan lähetystä ja esitä kysymyksesi kesätöistä lähetyksen chatissa.


Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Pauliina Taskinen, pauliina.taskinen@citymarket.fi.


Toimi pian ja lähetä hakemuksesi meille 3.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta!


-----------
Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.