(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä kesäksi K-Market Suorama, Huutijärvi ja Mäntyveräjä, Kangasala
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

ETSIMME KAUPPIASHENKISIÄ * MYYJIÄ KESÄTÖIHIN 1.6.-4.8.2019 väliselle ajalla


 


Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme yli 18-vuotiaita oma-aloitteisia ja asiakaspalveluhenkisiä tyyppejä myyjän tehtäviin Kangasalle K-Market Suoramalle, K-Market Huutijärvelle ja K-Market Mäntyveräjään.


 


Sinun tonttisi


Olet valmis työskentelemään tarvittaessa kaikissa toimipisteissä. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, lähipalvelut, kuorman purku ja hyllyttäminen. Olet valmis oppimaan uutta, motivoitunut työskentelemään ruokakaupassa ja asiakaspalvelu sujuu sinulta luonnostaan sekä olet mielestäsi hyvä tyyppi, joka sopii työyhteisöömme.  Arvostamme aiempaa kokemusta Veikkausmyynnistä, pakettipalveluista ja Postipisteen työtehtävistä, mutta emme vaadi niitä, sillä työtehtäviin opastetaan. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.


 


Töissä K-ryhmässä


Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.  Tarjoamme iloisen työyhteisön, jossa on mukava työskennellä, monipuoliset ja vaihtuvat työtehtävät sekä mahdollisuuden oppia paljon uutta K-ruokakaupassa työskentelystä.


 


K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.


 


Yhteystiedot ja hakuohjeet


Lähetä hakemuksesi 17.4.2019 sähköpostitse osoitteeseen miia.joukainen@k-market.com


Työskentely voisi olla mahdollista aloittaa jo toukokuussa.


Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Kauppias Miia Joukaiselta p. 0407661287.


 


*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen


 


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.