(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä kesäksi K-Market Kalanti, Lokalahti ja Kaunisranta
K-Market Kalanti, Lokalahti ja KAunisranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Kassamyyjiä kesäksi K-Market Kalantiin, K-Market Lokalahdelle ja K-Market KaunisrantaanOletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneita työntekijöitä huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus K-Market Kalannissa, K-Market Lokalahdella ja K-Market Kaunisrannassa ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet mukavassa porukassa yhtenä meistä. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta 
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan 
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- Vähintään 18-vuoden ikää


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle 
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ja ajankohta on sovittavissa vaikka heti alkavaksi


Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Koistinen, paivi.koistinen@k-market.com.


Lähetä hakemuksesi 1.3.2020 mennessä osoitteeseen paivi.koistinen@k-market.com

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.