(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä kesäksi K-Market Erkinkulma Kotka
K-Market Erkinkulma

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneen nuoren huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus K-market Erkinkulmassa ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan 
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18 vuoden ikää
- sujuvaa suomen kielen taitoa


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla 
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Tehdään hyvä oma kylän kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla touko-elokuu.


Lisätietoja tehtävästä antaa Eero Lempiäinen, puh 0405459666.
Lähetä hakemuksesi 15.3.2020 mennessä osoitteeseen eero.lempiainen@k-market.com.Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.