Myyjiä kesäksi (30 h/vko) K-Market Herkkupuoti, Ylioppilaankatu ja Tieteenkatu, Tampere
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Myyjiä kesäksi (30 h/vko) Tampereelle Hervantaan
K-Marketit Herkkupuoti, Ylioppilaankatu ja Tieteenkatu


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haemme innostuneita myyjiä huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa vain noin 8 km päässä Tampereen keskustasta. Kokemus tai koulutus kaupan alalta on pakollista, mutta perehdytämme sinut talon tapoihin.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- ryhtiä ja tahtia työntekoon
- kykyä kantaa vastuuta työtehtävistä
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18 vuoden ikää
- kokemusta kassatyöskentelystä


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
- TES:n mukaisen palkkauksen


Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5.2021-31.8.2021 (kesto sekä aloitus- ja lopetuspäivä sovittavissa).


Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Miki Rantala, puh 0505110288.


Lähetä hakemuksesi 5.3.2021 mennessä osoitteeseen miki.rantala@k-market.com


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot