Myyjiä kesäksi (20-30h/vk) K-Market Muoniontori, Muonio
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

HAEMME REIPPAITA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ K-MARKET MUONIONTORILLE (20-30h/vko)


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneita ja ahkeria kesätyöntekijöitä huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus Muoniossa ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja valikoimaltaan monipuolisessa myymälässä kokeneiden kaupan alan ammattilaisten johdolla. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Tarvitsemme koko kesäkauden ajalle (kesäkuun alusta elokuun loppuun) kesätyöntekijöitä pidempiin sekä lyhyempiin työsuhteisiin. Alle 18-vuotiaille tarjoamme mahdollisuuden Tutustu ja Tienaa- kesätyöharjoitteluun (kesto 2vkoa). Kerrothan hakemuksessasi sinulle sopivimman ajankohdan työskennellä!


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan
- ahkeraa ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- Vähintään 18-vuoden ikää (kassapalveluissa)


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa. Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävät ovat määräaikaisia; kesätyö ajalla kesäkuu-elokuun loppu (kesto sovittavissa).


Lisätietoja tehtävästä antaa diplomikauppias Minna Back-Tolonen, minna.back-tolonen@k-market.com , puhelintiedustelut arkisin klo 12-15 välillä numerosta 040-8354064.


Lähetä hakemuksesi 31.3.2021 mennessä osoitteeseen minna.back-tolonen@k-market.com tai tuo hakemus kaupalle.


Päätökset valinnoista ja mahdollisista haastatteluista teemme huhtikuun loppuun mennessä. Ilmoitamme kaikille hakijoille viimeistään 14.5.2021 mennessä.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot