(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä kesäksi (15 h/vko) K-Citymarket Vihti Nummela
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Haluatko kesätöihin maailman vastuullisimpaan kaupan alan yritykseen, jossa kesätyöpaikasta jää käteen muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa hyvä mieli, työkokemus, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa sekä ehkä uran alku lukuisia uramahdollisuuksia tarjoavassa K-ryhmässä?


Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä, joita yhdistää halu ylittää asiakkaidemme odotukset.


Kesätöissä meillä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta huipputyökavereilta kaupan monipuolisesta tekemisestä. Meillä olet tärkeä osa tiimiämme ja varmistat, että yhteinen arvomme asiakas ja laatu kaikessa mitä teemme, toteutuu myös kesälomien aikana. Meillä pääset työskentelemään kassalla, sekä mahdollisesti tarpeen mukaan tavaranpurku, esillepano- ja asiakaspalvelutehtävissä tavaratalon eri käyttötavaraosastoilla.


Olemme tänäkin kesänä mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, olemme reilu ja luotettava työantaja. Meille on selvää, että kaikille kesätyöntekijöillemme tehdään kirjallinen työsopimus ja panostamme työntekijöidemme perehdyttämiseen.


Meillä into ja asenne ratkaisevat, aikaisempi kokemus kaupan alalta ei siis ole välttämätöntä, vaan koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- kiinnostusta kaupan alaan
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
- työtä pelkäämätöntä ja joustavaa asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- kattavan perehdytyksen
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin K-ryhmässä
- hauskat ja innostavat työkaverit
- vastuullisen ja luotettavan työnantajan


Kyseessä on määräaikainen kesätyö. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa ja päättyvät syyskuussa. Myymälätyö on vuorotyötä ja työvuorot ajoittuvat kaikille viikonpäiville kaupan aukioloaikojen mukaisesti. K-Citymarket Vihti Nummelassa työvuorot sijoittuvat kello 6.45 ja kello 22.15 välille.


Mikäli kesän aikana huomaat, että kauppa on intohimosi, pyrimme tarjoamaan hyville, jatkosta kiinnostuneille työntekijöille mahdollisuuden työllistyä myöhemminkin K-Citymarketien palvelukseen. Katso oheisesta videosta, mitä Riikka, Samuli ja Laura kertovat työstään meillä.
https://www.youtube.com/watch?v=7KhAAP0-aP0&t=3s


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Toimi pian ja lähetä hakemuksesi meille 26.5.2020 mennessä oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja antaa asiakaspalvelupäällikkö Tuija Kuismin, tuija.kuismin@citymarket.fi.