Myyjiä kesäksi (12h/vko) K-Citymarket Tampere Lielahti
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Myyjiä kesäksi (12h/vko) K-Citymarket Tampere Lielahti


Haluatko kesätöihin maailman vastuullisimpaan kaupan alan yritykseen, jossa kesätyöpaikasta jää käteen muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa hyvä mieli, työkokemus, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa sekä ehkä uran alku lukuisia uramahdollisuuksia tarjoavassa K-ryhmässä?


Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä, joita yhdistää halu ylittää asiakkaidemme odotukset.


Kesätöissä meillä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta huipputyökavereilta kaupan monipuolisesta tekemisestä. Meillä olet tärkeä osa tiimiämme ja varmistat, että yhteinen arvomme asiakas ja laatu kaikessa mitä teemme, toteutuu myös kesälomien aikana. Meillä pääset työskentelemään kassalla, sekä tarpeen mukaan tavaranpurku, esillepano- ja asiakaspalvelutehtävissä tavaratalon eri käyttötavaraosastoilla.


Olemme tänäkin kesänä mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, olemme reilu ja luotettava työantaja. Meille on selvää, että kaikille kesätyöntekijöillemme tehdään kirjallinen työsopimus ja panostamme työntekijöidemme perehdyttämiseen.
Meillä into ja asenne ratkaisevat, aikaisempi kokemus kaupan alalta ei siis ole välttämätöntä, vaan koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:


- iloista asiakaspalveluasennetta
- kiinnostusta kaupan alaan
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
- työtä pelkäämätöntä ja joustavaa asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle:


- monipuolisen ja vastuullisen työn
- kattavan perehdytyksen
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin K-ryhmässä
- hauskat ja innostavat työkaverit
- vastuullisen ja luotettavan työnantajan


Kesätyösopimukset ovat määräaikaisia ja niitä on tarjolla eri viikkotuntimäärillä. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja päättyvät elo-syyskuussa. Myymälätyö on vuorotyötä ja työvuorot ajoittuvat kaikille viikonpäiville kaupan aukioloaikojen mukaisesti.


Mikäli kesän aikana huomaat, että kauppa on intohimosi, pyrimme tarjoamaan hyville, jatkosta kiinnostuneille työntekijöille mahdollisuuden työllistyä myöhemminkin K-Citymarkettien palvelukseen. Katso oheisesta videosta, mitä Riikka, Samuli ja Laura kertovat työstään meillä.


https://www.youtube.com/watch?v=7KhAAP0-aP0&t=3s


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Toimi pian ja lähetä hakemuksesi meille 18.4.2021 mennessä oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
_________________________________________________________________________________
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla.
K-Citymarket-ketju on osa K-ryhmää.


Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan.
K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija kahdeksassa maassa, meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta. K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Vastuullisuus, yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442461
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere